TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mungesa e këtij minerali rrit rrezikun për dy shkaktarët kryesorë të vdekjeve, sëmundjeve të zemrës dhe goditjeve në ...

Telegrafi - 09.10.2019

Çdo qelizë e trupit tonë ka nevojë për kalium që të funksionojë, dhe ju duhet ta përfitoni atë nëpërmjet ushqimit Po t’i referohemi historisë njerëzore, ne kemi konsumuar aq shumë bimë sa e kemi ...

Konsumoni një banane çdo ditë dhe do të befasoheni nga ajo që do t’iu ndodhë

Botasot - 08.10.2019

Të pasura me vitamina dhe minerale, bananet janë frutat më të shëndetshme në botë. Konsumimi i të paktën një bananeje në ditë ju ndihmon të ulni rrezikun për t’u prekur nga sëmundje të ndryshme dhe ...

Mungesa e këtij minerali rrit rrezikun për dy shkaktarët kryesorë të vdekjeve, sëmundjeve të zemrës dhe goditjeve në ...

Zeri - 09.10.2019

Çdo qelizë e trupit tonë ka nevojë për kalium që të funksionojë, dhe ju duhet ta përfitoni atë nëpërmjet ushqimit Po t’i referohemi historisë njerëzore, ne kemi konsumuar aq shumë bimë sa e kemi ...