TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pompeo i kërkon BE-së ta dënojë Iranin për "gënjeshtrën" rreth anijes me naftë

Evropaelire - 09.10.2019

Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo i ka bërë thirrje Bashkimit Evropian që të dënojë Iranin, duke thënë se ka gënjyer rreth vendit se ku do të shkarkohet nafta e anijes transportuese, Adrian ...

Pompeo i kërkon BE-së ta dënojë Iranin për "gënjeshtrën" rreth anijes me naftë

Botasot - 09.10.2019

Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo i ka bërë thirrje Bashkimit Evropian që të dënojë Iranin, duke thënë se ka gënjyer rreth vendit se ku do të shkarkohet nafta e anijes transportuese, Adrian ...

Pompeo i kërkon BE-së ta dënojë Iranin për “gënjeshtrën” rreth anijes me naftë

Lajmi.net - 09.10.2019

“Nafta nga AdrianDarya1 është shkarkuar në Siri, duke vërtetuar se Irani ka gënjyer Mbretërinë e Bashkuar dhe Gjibraltarin… vendet e BE-së duhet ta dënojnë këtë akt, të veprojnë sipas ligjit dhe ta ...

Pompeo i kërkon BE-së ta dënojë Iranin për “gënjeshtrën” rreth anijes me naftë

Alsat - 09.10.2019

Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo i ka bërë thirrje Bashkimit Evropian që të dënojë Iranin, duke thënë se ka gënjyer rreth vendit se ku do të shkarkohet nafta e anijes transportuese, Adrian ...

Pompeo i kërkon BE-së ta dënojë Iranin për “gënjeshtrën” rreth anijes me naftë

Flaka - 10.10.2019

Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo i ka bërë thirrje Bashkimit Evropian që të dënojë Iranin, duke thënë se ka gënjyer rreth vendit se ku do të shkarkohet nafta e anijes transportuese, Adrian ...