TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

E buzëqeshur dhe me plot sharmë, Teuta Rugova duket mahnitëse në imazhin e fundit

Telegrafi - 22.10.2019

E bija e ish-presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova, Teutë Rugova, jo pak herë ka rrëmbyer vëmendjen me dukjen e saj atraktive në rrjetet sociale. Që nga dalja e saj e parë në publik, ajo ka ...

E buzëqeshur dhe me plot sharm, Teuta Rugova duket mahnitëse në imazhin e fundit

Botasot - 22.10.2019

E bija e ish-presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova, Teutë Rugova, jo pak herë ka rrëmbyer vëmendjen me dukjen e saj atraktive në rrjetet sociale. Që nga dalja e saj e parë në publik, ajo ka ...