TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ish shefi i kabinetit të Mijallkovit, Toni Jakimovski dhe Stevo Maxhovski në paraburgim

Portalb - 14.03.2019

Toni Jakimovski është dënuar me 30 ditë paraburgim, njëlloj si Stevo Maxhovski , si ish i punësuar në DSK, kurse Kristina Josifovskës i është shqiptuar masa e kujdesit, transmeton Nova.tv , përcjell ...

Prokuroria kërkon paraburgim për katër pjesëtarë të DSK-së

Almakos - 14.03.2019

14 Mars 2019 / 18:09 Prokuroria Publike sot lëshoi urdhër për të zhvilluar procedurë hetimore kundër katër shtetasve maqedonas. Personat dyshohen se si punonjës të Drejtorisë për Siguri dhe ...

Pritet vendim i Gjykatës për paraburgimin e katër pjesëtarëve të DSK-së

Alsat - 14.03.2019

Prokuroria ka urdhëruar për hetimin e katër personave të cilët dyshohen për keqpërdorimin e detyrëz zyrtare në DSK nga periudha praj vitit 2007 deri në vitin 2017 duke e dëmtuar buxhetin e shteti për ...

30 ditë paraburgim për Toni Jakimovskin për shkak të përvetësimit të parave në DSK

Botasot - 14.03.2019

Gjykata Penale Shkupi 1 me kërkesë nga prokuroria i caktoi 30 ditë paraburgim Toni Jakimoskit, ish shefi i kabinetit të ish drejtorit të DSK-së, Sasho Mijallkov i cili dyshohet për përvetësim të ...

Tridhjetë ditë paraburgim për Toni Jakimovskin

Flaka - 14.03.2019

Toni Jakimovski, ish shef i kabinetit të ish drejtorit të policisë sekrete Sasho Mijallkov, Gjykata sonte i ka shqiptuar 30 ditë paraburgim. Paraburgim prej 30 ditësh ka marrë edhe Stevo Maxhovski, ...

Arrestohet ish shefi i kabinetit të DSK-së Toni Jakimovski

Flaka - 14.03.2019

Toni Jakimovski, ish shefi i kabinetit të ish kreut të DSK-së, Sasho Mijallkov, është marrë në pyetje për një vepër të re penale lidhur me keqpërdorimin e pozitës zyrtare.

Qindra mijë euro janë keqpërdorur nga DSK, është arrestuar Toni Jakimovski, ish shefi i kabinetit të Mijallkovit

Portalb - 14.03.2019

Prokuroria publike për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit , sot ta lëshuar urdhër për të nisur procedurë hetimore kundër katër shtetasve maqedonas.

Pritet vendim i Gjykatës për paraburgimin e katër pjesëtarëve të DSK-së

Flaka - 14.03.2019

Prokuroria ka urdhëruar për hetimin e katër personave të cilët dyshohen për keqpërdorimin e detyrëz zyrtare në DSK nga periudha praj vitit 2007 deri në vitin 2017 duke e dëmtuar buxhetin e shteti për ...

Arrestohet ish shefi i kabinetit të DSK-së Toni Jakimovski

Tetova Sot - 14.03.2019

Toni Jakimovski, ish shef i kabinetit të ish drejtorit të policisë sekrete Sasho Mijallkov, Gjykata sonte i ka shqiptuar 30 ditë paraburgim. Paraburgim prej 30 ditësh ka marrë edhe Stevo Maxhovski, ...

Arre.stohet ish shefi i kabinetit të DSK-së Toni Jakimovski

Ina - 14.03.2019

Toni Jakimovski, ish shefi i kabinetit të ish kreut të DSK-së, Sasho Mijallkov, është marrë në pyetje për një vepër të re penale lidhur me keqpërdorimin e pozitës zyrtare.

Maqedoni/ Prokuroria kërkon burg për 4 anëtarë të DSK-së

BalkanWeb - 14.03.2019

Prokuroria Publike sot lëshoi urdhër për të zhvilluar procedurë hetimore kundër katër shtetasve maqedonas. Personat dyshohen se si punonjës të Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim në Ministrinë e ...

Paraburgim prej 30 ditëve për Toni Jakimovskin

Alsat - 14.03.2019

Gjykata vendosi 30 ditë paraburgim për Toni Jakimovskit, ish-shefin e kabinetit të Shasho Mijallkovit dhe për Stevo Manxhovskin, i cili gjithashtu është i punësuar në DSK.

Tridhjetë ditë paraburgim për Toni Jakimovskin

Alsat - 15.03.2019

Toni Jakimovski, ish shef i kabinetit të ish drejtorit të policisë sekrete Sasho Mijallkov, Gjykata sonte i ka shqiptuar 30 ditë paraburgim. Paraburgim prej 30 ditësh ka marrë edhe Stevo Maxhovski, ...

Paraburgim prej 30 ditëve për Toni Jakimovskin

Almakos - 14.03.2019

14 Mars 2019 / 20:22 Gjykata vendosi 30 ditë paraburgim për Toni Jakimovskit, ish-shefin e kabinetit të Shasho Mijallkovit dhe për Stevo Manxhovskin, i cili gjithashtu është i punësuar në DSK.

Pritet vendim i Gjykatës për paraburgimin e katër pjesëtarëve të DSK-së

Almakos - 14.03.2019

14 Mars 2019 / 20:00 Prokuroria ka urdhëruar për hetimin e katër personave të cilët dyshohen për keqpërdorimin e detyrëz zyrtare në DSK nga periudha praj vitit 2007 deri në vitin 2017 duke e dëmtuar ...

Tridhjetë ditë paraburgim për Toni Jakimovskin

Almakos - 15.03.2019

15 Mars 2019 / 7:46 Toni Jakimovski, ish shef i kabinetit të ish drejtorit të policisë sekrete Sasho Mijallkov, Gjykata sonte i ka shqiptuar 30 ditë paraburgim.

Pritet vendim i Gjykatës për paraburgimin e katër pjesëtarëve të DSK-së

Tetova Sot - 14.03.2019

Prokuroria ka urdhëruar për hetimin e katër personave të cilët dyshohen për keqpërdorimin e detyrëz zyrtare në DSK nga periudha praj vitit 2007 deri në vitin 2017 duke e dëmtuar buxhetin e shteti për ...

Tridhjetë ditë paraburgim për Toni Jakimovskin

Botasot - 15.03.2019

Toni Jakimovski, ish shef i kabinetit të ish drejtorit të policisë sekrete Sasho Mijallkov, Gjykata sonte i ka shqiptuar 30 ditë paraburgim. Paraburgim prej 30 ditësh ka marrë edhe Stevo Maxhovski, ...