TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ASH: Qytetarët e komunës së Tercës të lënë në mëshirën e pushtetit lokal

Tetova Sot - 14.08.2019

Derisa i tërë opinion publik është i kthyer nga krimi dhe korrupsioni të niveleve të larta shtetërore, banorët e komunës së Tearcës përballen me mungesën elementare të jetesës.

Problemi me ujin në Tearcë, Lëvizja BESA kërkon dorëheqjen e kryetarit të komunës

Ina - 12.08.2019

Lëvizja BESA ka shprehur shqetësime lidhur me problemet me ujin të banorëve të vendbanimeve të komunës së Tearcës. “Për fat të keq sot, Instituti i Shëndetit Publik në Tetovë, ka publikuar analizat ...

Uji në Tearcë ndalohet për pije, mund të përdoret vetëm për çështje teknike

Alsat - 12.08.2019

Uji në fshatin Tearcë të Komunës së Tetovës edhe më tej është i ndotur dhe nuk mund të përdoret për pije. Kështu flasin rezultatet nga Qendra e Shëndetit Publik të Tetovës, nga ku njoftojnë se të ...

Uji në Tearcë është i ndotur me fekale

Telegrafi - 12.08.2019

Qendra e Shëndetit Publik Tetovë vërtetoi se uji në fshatrat e Tearcës, Gllogjë dhe Përshevc nuk është i pijshëm. Nga Qendra e Shëndetit Publik rekomandojnë që në këto tre fshatra të mos përdoret uji ...

ASH: Kushte të mjerueshme për banorët e Tearcës, pa ujë dhe pa kanalizim

Ina - 14.08.2019

Aleanca për Shqiptarët reagon për gjendjen e rëndë të banorëve të Tearcës. “Derisa i tërë opinion publik është i kthyer nga krimi dhe korrupsioni të niveleve të larta shtetërore, banorët e komunës së ...

Problemet me ujin në Tearcë, “BESA” kërkon dorëheqjen e kryetarit të Komunës

Tetova Sot - 12.08.2019

“Për fat të keq sot, Instituti i Shëndetit Publik në Tetovë, ka publikuar analizat për ujin e pijshëm në fshatin Tearcë, të cilët ndalojnë reptësisht që uji të përdoret për pije sepse është infektuar ...

Në disa fshatra të Tearcës uji i ndotur, banorët vështirë po përballojnë të nxehtin afrikan!

Ina - 12.08.2019

Qendra e Shëndetit Publik në Tetovë ka bërë të ditur se uji është i ndotur në disa fshatra të komunës së Tearcës dhe se nuk duhet të konsumohet nga qytetarët e këtyre vendbanimeve.

ASH: Qytetarët e Komunës së Tercës të lënë në mëshirën e pushtetit lokal

Telegrafi - 14.08.2019

Partia opozitare shqiptare Aleanca për Shqiptarët, përmes një kumtese për media ka reaguar në lidhje me gjendjen e ujit të pijshëm në Komunën e Tearcës.

Lëvizja BESA: ISHP-ja ndalon ujin për pije në Tearcë, të dorëhiqet kryetari i komunës

Medial - 12.08.2019

Shkup, 12 gusht 2019 Për fat të keq sot, Instituti i Shëndetit Publik në Tetovë, ka publikuar analizat për ujin e pijshëm në fshatin Tearcë, të cilët ndalojnë rreptësisht që uji të përdoret për pije ...

Uji në Tearcë ndalohet për pije, mund të përdoret vetëm për çështje teknike

Flaka - 12.08.2019

Uji në fshatin Tearcë të Komunës së Tetovës edhe më tej është i ndotur dhe nuk mund të përdoret për pije. Kështu flasin rezultatet nga Qendra e Shëndetit Publik të Tetovës, nga ku njoftojnë se të ...

ASH: Qytetarët e Komunës së Tercës të lënë në mëshirën e pushtetit lokal

Botasot - 14.08.2019

Partia opozitare shqiptare Aleanca për Shqiptarët, përmes një kumtese për media ka reaguar në lidhje me gjendjen e ujit të pijshëm në Komunën e Tearcës.

Lëvizja Besa: Autoritetet lokale kanë harruar banorët e fshatit Tearcë

Telegrafi - 12.08.2019

Partia opozitare shqiptare Lëvizja Besa, përmes një kumtese për media thekson se autoritetet kanë harruar banorët e fshatit Tearcë, të cilët ditëve të fundit kanë probleme me ujin e pijshëm.

Aleanca reagon për kushte të mjerueshme për banorët e Tearcës, pa ujë dhe pa kanalizim

Gazeta Express - 14.08.2019

Aleanca për Shqiptarët reagon për gjendjen e rëndë të banorëve të Tearcës. “Derisa i tërë opinion publik është i kthyer nga krimi dhe korrupsioni të niveleve të larta shtetërore, banorët e komunës së ...

Lëvizja BESA: ISHP-ja ndalon ujin për pije në Tearcë, të dorëhiqet kryetari i komunës

Zhurnal - 12.08.2019

Shkup, 12 gusht – Për fat të keq sot, Instituti i Shëndetit Publik në Tetovë, ka publikuar analizat për ujin e pijshëm në fshatin Tearcë, të cilët ndalojnë rreptësisht që uji të përdoret për pije ...

ASH: Qytetarët e komunës së Tearcës të lënë në mëshirën e pushtetit lokal

Medial - 14.08.2019

Derisa i tërë opinioni publik është i kthyer nga krimi dhe korrupsioni i niveleve të larta shtetërore, banorët e komunës së Tearcës përballen me mungesën elementare të jetesës.

Lëvizja Besa: Autoritetet lokale kanë harruar banorët e fshatit Tearcë

Botasot - 12.08.2019

Partia opozitare shqiptare Lëvizja Besa, përmes një kumtese për media thekson se autoritetet kanë harruar banorët e fshatit Tearcë, të cilët ditëve të fundit kanë probleme me ujin e pijshëm.

Toçi: Qytetarët e komunës së Tearcës të lënë në mëshirën e pushtetit lokal

Portalb - 14.08.2019

Deputetja nga radhët e Aleancës për Shqiptarët (ASh) Arta Toçi, ka reaguar në lidhje me çështjen e ujit të ndotur me fekale në Komunën e Tearcës , njofton Portalb.mk.

Lëvizja BESA kërkoi dorëheqjen e Kryetarit të Tearcës

Portalb - 12.08.2019

Pas skandalit në lidhje me ujin e pijshëm në Tearcës, ku Instituti i Shëndetit Publik (ISHP) dëshmoi se uji i pijshëm është i përzier me fekale , Lëvizja Besa (LB) kërkon dorëheqjen e kryetarit të ...