TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Memorandum për mirëkuptim për bashkëpunim mbrojtës me SHBA-në

Medial - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Qeveria do të nënshkruajë Memorandum për mirëkuptim për bashkëpunim mbrojtës me SHBA-në. Në seancën e sotme qeveritare është shqyrtuar dhe miratuar Informacioni për ...

Memorandum për mirëkuptim për bashkëpunim mbrojtës me SHBA-në

Flaka - 13.08.2019

Qeveria do të nënshkruajë Memorandum për mirëkuptim për bashkëpunim mbrojtës me SHBA-në. Në seancën e sotme qeveritare është shqyrtuar dhe miratuar Informacioni për nevojën e nënshkrimit të ...