TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bizneset skeptike për realizimin e premtimeve ekonomike nga qeveria e re

Telegrafi - 09.10.2019

Investimet në ndërmarrjet publike, përmirësimi i sektorit privat, zhvillimi i bujqësisë dhe investimet në infrastrukturë kanë qenë disa nga prioritetet kryesore në programet e partive politike, të ...

Bizneset skeptike për realizimin e premtimeve ekonomike nga qeveria e re

Lajmi.net - 09.10.2019

Për bizneset dhe përfaqësuesit e tyre, disa nga këto premtime janë të realizueshme e disa jo. Kryetari i bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi, në një intervistë për Telegrafin, ka ...

Bizneset skeptike për realizimin e premtimeve ekonomike nga qeveria e re

Zeri - 09.10.2019

Investimet në ndërmarrjet publike, përmirësimi i sektorit privat, zhvillimi i bujqësisë dhe investimet në infrastrukturë kanë qenë disa nga prioritetet kryesore në programet e partive politike, të ...