TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lajm i keq për popullsinë botërore

Top Channel - 11.07.2019

U deshën me mijëra vite që popullsia e tokës të arrinte 5 miliardë, në vitin 1987, dhe vetëm 32 vite për të shkuar në pothuajse 8 miliardë. Kjo rritje ka shqetësuar udhëheqësit e Kombeve të ...

Lajm i keq për popullsinë botërore

Tetova Sot - 18.07.2019

U deshën me mijëra vite që popullsia e tokës të arrinte 5 miliardë, në vitin 1987, dhe vetëm 32 vite për të shkuar në pothuajse 8 miliardë. OKB thotë se popullsia e botës pritet të arrijë 8 miliardë ...

Bota është gati të bëhet me 8 miliardë banorë

Alsat - 11.07.2019

Kjo rritje ka shqetësuar udhëheqësit e Kombeve të Bashkuara, të cilët kanë krijuar Ditën e Popullsisë, për të ndërgjegjësuar njerëzit në lidhje me mbipopullimin. Kjo ditë është 11 korriku.

Lajm i keq për popullsinë botërore

Zeri - 11.07.2019

U deshën me mijëra vite që popullsia e tokës të arrinte 5 miliardë, në vitin 1987, dhe vetëm 32 vite për të shkuar në pothuajse 8 miliardë. OKB thotë se popullsia e botës pritet të arrijë 8 miliardë ...

Popullsia e botës po i afrohet shifrës së 8 miliardë banorëve

Gazeta Express - 11.07.2019

U deshën me mijëra vite që popullsia e tokës të arrinte 5 miliardë, në vitin 1987, dhe vetëm 32 vite për të shkuar në pothuajse 8 miliardë. Organizata e Kombeve të BAshkuara thotë se popullsia e ...

Bota është gati të bëhet me 8 miliardë banorë

Lajmi.net - 11.07.2019

Kjo rritje ka shqetësuar udhëheqësit e Kombeve të Bashkuara, të cilët kanë krijuar Ditën e Popullsisë, për të ndërgjegjësuar njerëzit në lidhje me mbipopullimin. Kjo ditë është 11 korriku.