TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BERLIN – FIFA forcon sanksionet kundër sjelljeve diskriminuese

Medial - 12.07.2019

BERLIN, 11 korrik /MEDIAL-DPA/ – Organizmi qeverisës futbollistik FIFA ka forcuar sanksionet kundër racizmit dhe sjelljeve diskriminuese. Penalizimit që do të hyjnë në fuqi duke filluar nga 15 ...

FIFA forcon sanksionet kundër sjelljeve diskriminuese

BalkanWeb - 12.07.2019

Organizmi qeverisës futbollistik FIFA ka forcuar sanksionet kundër racizmit dhe sjelljeve diskriminuese. Penalizimit që do të hyjnë në fuqi duke filluar nga 15 korriku parashikon një pezullim të ...