TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale

Botasot - 08.11.2019

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të prodhimeve dhe çmimet në bujqësi, për tremujorin e tretë të këtij viti, ku thuhet se indeksi i çmimeve të prodhimeve blegtorale ...

Kriza e prodhimit bujqësor dhe rekomandimi që ofron industria

RTSH - 08.11.2019

Disa vite më parë qeveria shqiptare aplikoi një paketë lehtësuese për bujqësinë, që synonte nxitjen e investimeve nga prodhimi te qendrat e grumbullimit.

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale

Lajmi.net - 08.11.2019

Sipas ASK-së, indeksi i përgjithshëm i prodhimeve bujqësore ka rritje për 0.28%, krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit 2018. ASK thotë se ky publikim është i bazuar në grumbullimin e çmimeve të ...

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale

Medial - 08.11.2019

16:36 | 8 Nëntor 2019 Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të prodhimeve dhe çmimet në bujqësi, për tremujorin e tretë të këtij viti, ku thuhet se indeksi i çmimeve të ...