TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SHBA, nisin operacionet e deportimit të emigrantëve

ABC News - 12.07.2019

Autoritetet në Shtetet e Bashkuara nisin këtë fundjavë operacionet për deportimin e emigrantëve të paligjshëm. Operacionet do të zhvillohen në të paktën 10 qytete dhe pritet të vënë në shënjestër ...

SHBA, priten deportime të imigrantëve pa dokumente

VOA - 12.07.2019

Në Shtetet e Bashkuara, agjentët e Emigracionit dhe të Doganave njoftohet se do të fillojnë të dielën operacionet për ndalimin e imigrantëve pa dokumente.

Paralajmërohen dëbime masive të imigrantëve nga SHBA-ja

Evropaelire - 12.07.2019

Autoritetet amerikane do të nisin të shtunën arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante në Shtetet e Bashkuara, që do të mund të dëbohen. Një operacion i tillë mbarëkombëtar u paralajmërua nga ...

SHBA do të nisë dëbimin masiv të imigrantëve të paligjshëm

Zeri - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante, që ligjërisht do të mund të dëbohen. Operacioni mbarëkombëtar u kërkua nga presidenti Donald Trump, i cili ...

Nisin operacionet e deportimit të emigrantëve të paligjshëm nga SHBA

LajmiFundit - 12.07.2019

Autoritetet në Shtetet e Bashkuara nisin këtë fundjavë operacionet për deportimin e emigrantëve të paligjshëm. Operacionet do të zhvillohen në të paktën 10 qytete dhe pritet të vënë në shënjestër ...

SHBA, priten deportime të imigrantëve pa dokumente

Alsat - 12.07.2019

Në Shtetet e Bashkuara, agjentët e Emigracionit dhe të Doganave njoftohet se do të fillojnë të dielën operacionet për ndalimin e imigrantëve pa dokumente.

Paralajmërohen dëbime masive të imigrantëve nga SHBA-ja

Botasot - 12.07.2019

Autoritetet amerikane do të nisin të shtunën arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante në Shtetet e Bashkuara, që do të mund të dëbohen. Një operacion i tillë mbarëkombëtar u paralajmërua nga ...

SHBA do të nisë dëbimin masiv të imigrantëve të paligjshëm

Telegrafi - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante, që ligjërisht do të mund të dëbohen. Operacioni mbarëkombëtar u kërkua nga presidenti Donald Trump, i cili ...

SHBA, nisin operacionet e deportimit të emigrantëve

Medial - 12.07.2019

Autoritetet në Shtetet e Bashkuara nisin këtë fundjavë operacionet për deportimin e emigrantëve të paligjshëm. Operacionet do të zhvillohen në të paktën 10 qytete dhe pritet të vënë në shënjestër ...

Paralajmërohen dëbime masive të imigrantëve nga SHBA-ja

Portalb - 12.07.2019

Autoritetet amerikane do të nisin të shtunën arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante në Shtetet e Bashkuara, që do të mund të dëbohen. Një operacion i tillë mbarëkombëtar u paralajmërua nga ...

SHBA do të nisë dëbimin masiv të imigrantëve të paligjshëm

Evropaelire - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante, që ligjërisht do të mund të dëbohen. Operacioni mbarëkombëtar u kërkua nga presidenti Donald Trump, i cili ...

Nisin operacionet e deportimit të emigrantëve të paligjshëm nga SHBA

Lajmi.net - 12.07.2019

Autoritetet amerikane do të nisin këtë fundjavë operacionet për arrestimin dhe deportimin e emigrantëve të paligjshëm. Ka qenë vetë presidenti Donald Trump që ka konfirmuar lajmin, duke saktësuar se ...

Paralajmërohen dëbime masive të imigrantëve nga SHBA

Gazeta Tema - 12.07.2019

Autoritetet amerikane do të nisin të shtunën arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante në Shtetet e Bashkuara, që do të mund të dëbohen. Një operacion i tillë mbarëkombëtar u paralajmërua nga ...

SHBA do të nisë dëbimin masiv të emigrantëve të paligjshëm

Durres Lajm - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve emigrante, që ligjërisht do të mund të dëbohen. Operacioni mbarëkombëtar u kërkua nga Presidenti Donald Trump, i cili ...

Paralajmërohen dëbime masive të emigrantëve nga SHBA-të

BalkanWeb - 12.07.2019

Autoritetet amerikane do të nisin të shtunën arrestimin e së paku 2,000 familjeve emigrante në Shtetet e Bashkuara, që do të mund të dëbohen. Një operacion i tillë mbarëkombëtar u paralajmërua nga ...

SHBA-ja do të nisë dëbimin masiv të imigrantëve të paligjshëm

Koha.net - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante, që ligjërisht do të mund të dëbohen. Operacioni mbarëkombëtar u kërkua nga presidenti Donald Trump, i cili ...

SHBA do të nisë dëbimin masiv të emigrantëve

ABC News - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve emigrante, që ligjërisht do të mund të dëbohen. Operacioni mbarëkombëtar u kërkua nga Presidenti Donald Trump, i cili ...

SHBA do të nisë dëbimin masiv të imigrantëve të paligjshëm

Portalb - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante, që ligjërisht do të mund të dëbohen, njofton REL . Operacioni mbarëkombëtar u kërkua nga presidenti Donald ...

SHBA do të nisë dëbimin masiv të imigrantëve të paligjshëm

Botasot - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante, që ligjërisht do të mund të dëbohen. Operacioni mbarëkombëtar u kërkua nga presidenti Donald Trump, i cili ...

SHBA do të nisë dëbimin masiv të imigrantëve të paligjshëm

BalkanWeb - 12.07.2019

SHBA Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante, që ligjërisht do të mund të dëbohen. Operacioni mbarëkombëtar u kërkua nga presidenti Donald Trump, i ...

SHBA-ja do të nisë dëbimin masiv të imigrantëve të paligjshëm

Zhurnal - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante, që ligjërisht do të mund të dëbohen. Operacioni mbarëkombëtar u kërkua nga presidenti Donald Trump, i cili ...

Pas vendimit të Trump, miliona të paligjshëm do largohen nga SHBA

Mapo - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante, që ligjërisht do të mund të dëbohen. Operacioni mbarëkombëtar u kërkua nga presidenti Donald Trump.

SHBA-ja do të nisë dëbimin masiv të imigrantëve të paligjshëm

Gazeta Express - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante, që ligjërisht do të mundë të dëbohen. Operacioni mbarëkombëtar u kërkua nga presidenti Donald Trump, i cili ...

SHBA do të nisë dëbimin masiv të imigrantëve të paligjshëm

Alsat - 12.07.2019

Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve imigrante, që ligjërisht do të mund të dëbohen. Operacioni mbarëkombëtar u kërkua nga presidenti Donald Trump, i cili ...

SHBA do të nisë dëbimin masiv të emigrantëve të paligjshëm

RTSH - 12.07.2019

Mijëra emigrantë të paligjshëm pritet të dëbohen nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Shtetet e Bashkuara thanë se do të nisin arrestimin e së paku 2,000 familjeve emigrante, që ligjërisht do të mund ...