TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Çfarë duan meshkujt gjatë seksit? Këto janë fantazitë e tyre

SOT - 09.10.2019

Seksi është një akt i pandashëm në jetën tonë. Më poshtë keni fantazitë e meshkujve që adhurojnë gjatë seksit. Lesbizmi Të shikuarit e dy femrave të cilat bëjnë seks mes tyre është nga fantazitë më ...

5 fantazitë seksuale mashkullore

Zeri - 09.10.2019

1. Autoerotizmi. Edhe pse në jetë duken sikur duan të dominojnë në raport me femrat, në shtrat, përkundrazi, jo rrallë ata dëshirojnë të kundërtën. Dhe për të mos i shuar pasionin, mirë është që edhe ...