TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mbledhja e ardhshme e qeverive shqiptare do të mbahet në maj

Lajmi.net - 11.02.2019

Në nëntorin e vitit që po lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj në qytetin e Shkodrës.

Mbledhja e ardhshme e qeverive shqiptare do të mbahet në maj

Botasot - 11.02.2019

Në nëntorin e vitit që po lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë. Tani është caktuar se në maj do të mbahet mbledhja e radhës në qytetin e Shkodrës.

Kosovë – Shqipëri: Mbledhja e ardhshme e qeverive do të mbahet në maj

Portalb - 11.02.2019

Në nëntorin e vitit që po lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë, njofton Klan Kosova . Tani është caktuar se në maj do të mbahet mbledhja e radhës në ...

Mbledhja e ardhshme e qeverive shqiptare do të mbahet në maj

Zeri - 11.02.2019

Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj në qytetin e Shkodrës.

Në maj mbahet mbledhja e ardhshme e qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë

Telegrafi - 11.02.2019

Në nëntorin e të kaluar në Pejë u mbajt mbledhja e pestë e përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj të këtij viti në qytetin ...

Në maj mbahet mbledhja e ardhshme e qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë

Almakos - 11.02.2019

Në nëntorin e të kaluar në Pejë u mbajt mbledhja e pestë e përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj të këtij viti në qytetin ...

Mbledhja e ardhshme e përbashkët e qeverive Kosovë-Shqipëri do të mbahet në maj

Tetova Sot - 11.02.2019

Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë e përbashkët mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj në qytetin e ...

Mbledhja e radhës e dy qeverive shqiptare do mbahet në mars

BalkanWeb - 12.02.2019

Mediat në Kosovë bëjnë me dije se mbledhja e radhës mes qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës do të mbahet në muajin mars në qytetin e Shkodrës. Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u ...

Dy qeveritë shqiptare mblidhen sërish, ja kur do të zhvillohet takimi dhe qyteti strategjik që kanë zgjedhur

SOT - 12.02.2019

Mbledhja e radhës mes qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës do të zhvillohet në muajin mars. Pas takimeve të tjera të përbashkëta në Vlorë, Prishtinë, Tiranë, Pejë, ajo e ardhshmja do të jetë në ...