TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ish tranjeri legjendar i Manchester United në shënjestër të një mashtrimi me Bitcoin

PC World - 08.11.2019

Ish trajneri legjendar i Manchester United Sir Alex Ferguson u bë viktima e radhës në mesin e njerëzve të famshëm që bie pre e një mashtrimi me Bitcoin.

Një tregtar anonim ka bërë që Bitcoin të arrinte vlerën 20 mijë dollarë para dy vjetësh

Telegrafi - 07.11.2019

Rritja e shpejtë e çmimit të Bitcoinit në vitin 2017 është shkaktuar nga një tregtar anonim i kriptovalutës. Në këtë përfundim arritën profesorët John Griffin nga Universiteti i Teksasit dhe Amin ...

Ish tranjeri legjendar i Manchester United në shënjestër të një mashtrimi me Bitcoin

Medial - 08.11.2019

Ish trajneri legjendar i Manchester United Sir Alex Ferguson u bë viktima e radhës në mesin e njerëzve të famshëm që bie pre e një mashtrimi me Bitcoin.