TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Femrat janë shefa të shtëpisë

Telegrafi - 09.10.2019

Sipas hulumtimit të kryer së fundi është treguar që femrat vendosin se çka do të hanë, ku do të jetojnë, kur të kenë fëmijë, ku të shkojnë në pushime, si dhe si do t’i shpenzojnë paratë, si çift Nga ...

Femrat janë shefa të shtëpisë

Botasot - 10.10.2019

Sipas hulumtimit të kryer së fundi është treguar që femrat vendosin se çka do të hanë, ku do të jetojnë, kur të kenë fëmijë, ku të shkojnë në pushime, si dhe si do t’i shpenzojnë paratë, si çift Nga ...

Femrat janë shefa të shtëpisë

Tetova Sot - 10.10.2019

Sipas hulumtimit të kryer së fundi është treguar që femrat vendosin se çka do të hanë, ku do të jetojnë, kur të kenë fëmijë, ku të shkojnë në pushime, si dhe si do t’i shpenzojnë paratë, si çift Nga ...

10 gjërat që meshkujt pëlqejnë te femrat, por nuk ua thonë

Portalb - 10.10.2019

Ndonëse meshkujt nuk mund të jenë gjithnjë romantikë, ata kanë disa gjëra të cilat i bëjnë, por që femrat nuk kanë dijeni. Për shkak se meshkujt duan të duket gjithnjë si gjinia e fortë dhe që nuk u ...

10 gjërat që meshkujt pëlqejnë te femrat, por nuk ua thonë

Tetova Sot - 11.10.2019

meshkujt nuk mund të jenë gjithnjë romantikë, ata kanë disa gjëra të cilat i bëjnë, por që femrat nuk kanë dijeni. Për shkak se meshkujt duan të duket gjithnjë si gjinia e fortë dhe që nuk u bëjnë ...

10 gjërat që meshkujt pëlqejnë te femrat, por nuk ua thonë

Botasot - 23.05.2019

donëse meshkujt nuk mund të jenë gjithnjë romantikë, ata kanë disa gjëra të cilat i bëjnë, por që femrat nuk kanë dijeni. Për shkak se meshkujt duan të duket gjithnjë si gjinia e fortë dhe që nuk u ...