TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Edhe Zvicra shtërngon rripin, nga 1 janari do të jetë ëndërr për shqiptarët

Albeu.com - 13.11.2017

Procedurat e azilit do të përshpejtohen. Këshilli Federal miratoi disa urdhra për të shpejtuar procedurat e azilit. Ai gjithashtu specifikoi listën e vendeve të sigurta ku ben pjesë edhe Shqiperia, ...

Edhe Zvicra shtërngon rripin, nga 1 janari do të jetë ëndërr për shqiptarët

Lajm - 13.11.2017

Procedurat e azilit do të përshpejtohen. Këshilli Federal miratoi disa urdhra për të shpejtuar procedurat e azilit. Ai gjithashtu specifikoi listën e vendeve të sigurta ku ben pjesë edhe Shqiperia, ...

Nga 1 janari 2018, hyrja në Zvicër vetëm ëndërr për ata nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia

Almakos - 13.11.2017

Procedurat e azilit do të përshpejtohen. Këshilli Federal miratoi disa urdhra për të shpejtuar procedurat e azilit. Ai gjithashtu specifikoi listën e vendeve të sigurta ku ben pjesë edhe Shqiperia, ...

Edhe Zvicra shtërngon rripin, nga 1 janari do të jetë ëndërr për shqiptarët

Ina - 13.11.2017

Procedurat e azilit do të përshpejtohen. Këshilli Federal miratoi disa urdhra për të shpejtuar procedurat e azilit. Ai gjithashtu specifikoi listën e vendeve të sigurta ku ben pjesë edhe Shqiperia, ...

Edhe Zvicra shtrëngon rripin, nga 1 janari do të jetë ëndërr për shqiptarët

BalkanWeb - 13.11.2017

Këshilli Federal në Zvicër miratoi disa urdhra për të shpejtuar procedurat e azilit. Ai gjithashtu specifikoi listën e vendeve të sigurta, ku bëjnë pjesë edhe Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Serbia, ...