TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shtatëmbëdhjetë vite nga Marrëveshja Kornizë e Ohrit

Alsat - 10.08.2018

Më 13 gusht të vitit 2001, pra si sot 17 vite më parë, u nënshkrua Marrëveshja e Ohrit e cila konsiderohej si garantuese garantuese e bashkëjetesës dhe barazisë ndërmjet shqiptarëve dhe maqedonasve.

Sot shënohet 17 vjetori i Marrëveshjes së Ohrit

Medial - 10.08.2018

Sot shënohet 17-vjetori i nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit, me të cilin iu dha fund konfliktit të armatosur të vitit 2001. Bisedimet për paqe filluan në Shkup më pas vazhduan në Ohër.

Çfarë është Marrëveshja e Ohrit?

Ina - 10.08.2018

Në 13 gusht të 2001 në qytetin e Ohrit në Maqedoni u nënshkrua një marrëveshje që i dha fund konfliktit të armatosur atje dhe shihej si garantuesja e bashkëjetesës ndëretnike.

17 v jet nga Marrëveshja e Ohrit, shpresë dhe zhgënjim për shqiptarët

Ina - 10.08.2018

Qeveria e Maqedonisë dhe institucionet që udhëhiqen nga shqiptarët janë duke bërë përgatitjet për shënimin e ceremonisë së 17 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, e cila i dha fund konfliktit të vitit ...

Sot para 17 viteve u nënshkrua Marrëveshja e Ohrit

Telegrafi - 10.08.2018

Më 13 gusht të vitit 2001, pra si sot 17 vite më parë, u nënshkrua Marrëveshja e Ohrit e cila konsiderohej si garantuese e bashkëjetesës dhe barazisë ndërmjet shqiptarëve dhe maqedonasve.

Çfarë është Marrëveshja e Ohrit?

Antpress - 10.08.2018

Në 13 gusht të 2001 në qytetin e Ohrit në Maqedoni u nënshkrua një marrëveshje që i dha fund konfliktit të armatosur atje dhe shihej si garantuesja e bashkëjetesës ndëretnike.

17 v jet nga Marrëveshja e Ohrit, shpresë dhe zhgënjim për shqiptarët

Antpress - 10.08.2018

Qeveria e Maqedonisë dhe institucionet që udhëhiqen nga shqiptarët janë duke bërë përgatitjet për shënimin e ceremonisë së 17 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, e cila i dha fund konfliktit të vitit ...

Osmani nuk e ka ftuar Ivanovin në shënimin e 17 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit

Lajm - 08.08.2018

Presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov, nuk është i ftuar në shënimin e 17 vjetorit nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit që do të mbahet të dielën më 13 gusht.

Sot para 17 viteve u nënshkrua Marrëveshja e Ohrit

Botasot - 10.08.2018

Më 13 gusht të vitit 2001, pra si sot 17 vite më parë, u nënshkrua Marrëveshja e Ohrit e cila konsiderohej si garantuese e bashkëjetesës dhe barazisë ndërmjet shqiptarëve dhe maqedonasve.

17 vjet nga Marrëveshja e Ohrit, shpresë dhe zhgënjim për shqiptarët në Maqedoni

Tetova Sot - 10.08.2018

Qeveria e Maqedonisë dhe institucionet që udhëhiqen nga shqiptarët janë duke bërë përgatitjet për shënimin e ceremonisë së 17-vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, e cila i dha fund konfliktit të vitit ...

17 vjet nga Marrëveshja e Ohrit, shpresë dhe zhgënjim për shqiptarët në Maqedoni

Lajm - 10.08.2018

Qeveria e Maqedonisë dhe institucionet që udhëhiqen nga shqiptarët janë duke bërë përgatitjet për shënimin e ceremonisë së 17-vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, e cila i dha fund konfliktit të vitit ...