TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PS padit KQZ-në, kërkon nga Kolegji Zgjedhor çertifikimin e këshillave bashkiakë për 4 bashki

RTSH - 12.07.2019

Partia Socialiste ka depozituar sot 4 padi në Kolegjin Zgjedhor për rezultatin e zgjedhjeve të 30 Qershorit, me qëllim konstituimin e këshillave bashkiakë, duke kërkuar nga Kolegji shpërndarjen e ...

PS kërkon shpërndarjen e mandateve të Këshillave Bashkiakë për 4 bashki

Albeu.com - 12.07.2019

Partia Socialiste kërkon nga Kolegji Zgjedhor shpërndarjen e mandateve të Këshillave Bashkiakë në 4 bashki . PS i ka kërkuar KQZ-së shpërndarjen e 4 mandateve të Këshillave Bashkiake pas ngërçit.

PS, padi në Kolegjin Zgjedhor për rezultatin e 30 Qershorit

ABC News - 12.07.2019

PS dorëzon në Kolegj Zgjedhor 4 padi për rezultatin e 30 Qershorit. Bëhet fjalë për bashkitë Ura Vajgurore, Konispol, Devoll dhe Kuçovë. Partia Socialiste kërkon shpërndarjet e mandateve për 4 ...

PS çon në Kolegjin Zgjedhor 4 padi për rezultatin e 30 qershorit

BalkanWeb - 12.07.2019

Partia Socialiste ka dërguar në Kolegjin Zgjedhor katër padit për rezultatin e 30 qershorin. Bëhet fjalë për mandatet për katër këshilla bashkiakë, për të cilat PS kërkon shpërndarjen.

PS çon në Kolegjin Zgjedhor 4 padi për rezultatin e 30 qershorit

Durres Lajm - 12.07.2019

Partia Socialiste ka dërguar në Kolegjin Zgjedhor katër padit për rezultatin e 30 qershorin. Bëhet fjalë për mandatet për katër këshilla bashkiakë, për të cilat PS kërkon shpërndarjen, për bashkitë; ...