TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shpërndahen çmimet Pulitzer në gazetari

Alsat - 16.04.2019

Një gazetë lokale në SHBA fitoi çmimin Pulitzer në gazetari për mbulimin mediatik që i bëri një sulmi të armatosur në redaksinë e saj. Gazeta “The Capital” me bazë në Maryland mësoi të hënën se ...

Çmimi Pulitzer i ndahet gazetës amerikane që u sulmua vitin e kaluar

Ina - 16.04.2019

Capital Gazette ka fituar çmimin prestigjioz Gazeta lokale e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Capital Gazette ka fituar çmimin Pulitzer, për mbulimin e të shtënave masive në redaksinë e tyre.

Gazeta lokale amerikane fiton çmimin Pulitzer, të cilin nuk e donte

Botasot - 16.04.2019

Por, pas marrjes së çmimit më prestigjioz në gazetarinë amerikane, Capital Gazette, nuk festoi. Stafi qetësisht u përqafuan në kujtim të pesë kolegëve të tyre të vrarë, kur një person i armatosur ...

Gazeta që u sulmua fitoi Çmimin Pulitzer

Evropaelire - 16.04.2019

Gazeta lokale amerikane Capital Gazette fitoi Çmimin Pulitzer për mbulimin e të shtënave masive në redaksinë e saj. Stafi i gazetës e priti lajmin duke qëndruar i heshtur për kolegët e vrarë.

“Masakra në Myanmar” e gazetarëve të burgosur, nderohet me çmimin Pulitzer

Top Channel - 16.04.2019

Reuters fitoi dy çmime Pulitzer të hënën, një për një raport hetimor që zbuloi masakrën e 10 burrave myslimanë Rohingya nga fshatarët budistë dhe forcat e sigurisë të Myanmarit, dhe një për ...

Sonte bëhet ndarje e Çmimit Pulitzer për gazetari dhe art

Alsat - 15.04.2019

Sonte do të bëhen të ditur fituesit e Çmimit Pulitzer për gazetari dhe art. Në Universitetin Kolumbia në Nju-Jork, do të ndahen çmimet për gazetari në 14 kategori, mes tjerash për raportim, ...

Gazeta që u sulmua fitoi Çmimin Pulitzer

Botasot - 16.04.2019

Gazeta lokale amerikane Capital Gazette fitoi Çmimin Pulitzer për mbulimin e të shtënave masive në redaksinë e saj. Stafi i gazetës e priti lajmin duke qëndruar i heshtur për kolegët e vrarë.

Sonte bëhet ndarje e Çmimit Pulitzer për gazetari dhe art

Botasot - 15.04.2019

Në Universitetin Kolumbia në Nju-Jork, do të ndahen çmimet për gazetari në 14 kategori, mes tjerash për raportim, fotografi, kritikë, komente dhe filma vizatimorë.

Gazeta që u sulmua fitoi Çmimin Pulitzer

Koha.net - 16.04.2019

Gazeta lokale amerikane Capital Gazette fitoi Çmimin Pulitzer për mbulimin e të shtënave masive në redaksinë e saj. Stafi i gazetës e priti lajmin duke qëndruar i heshtur për kolegët e vrarë.

Gazeta që u sulmua fitoi Çmimin Pulitzer

Alsat - 16.04.2019

Gazeta lokale amerikane Capital Gazette fitoi Çmimin Pulitzer për mbulimin e të shtënave masive në redaksinë e saj. Stafi i gazetës e priti lajmin duke qëndruar i heshtur për kolegët e vrarë.