TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Njoftimi i rëndësishëm nga Tatimet për ata që kanë të ardhura mbi 2 milionë lekë

LajmiFundit - 16.04.2018

Te gjithe ata persona qe jetojne ne Shqiperi dhe qe kane te ardhura me shume se 2 milione leke ne vit, kane detyrimin qe te deklarojne prane organeve tatimore deri ne daten 30 prill.

Tatimet: Ja afati i fundit i deklarimit për individët me të ardhura mbi 2 mln lekë

BalkanWeb - 16.04.2018

TIRANE- Përmes një njoftimi, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, kujton të gjitha ata që kanë të ardhura më shumë se 2 milion lekë të reja në vit se duhet që bëjnë deklarimet vjetore.

Keni të ardhura mbi dy mln lekë? Duhet t’i deklaroni brenda 30 prillit, ose ndëshkoheni

Java News - 16.04.2018

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve dëshiron të kujtojë se çdo individ rezident në Republikën e Shqipërisë, i cili përfiton të ardhura me burim në Republikën e Shqipërisë dhe jashtë saj, në shumën ...

Tatimet: 30 prilli, fati i fundit i deklarimit për individët me të ardhura mbi 2 mln lekë

SOT - 16.04.2018

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, përmes një njoftimi, kujton të gjitha ata që kanë të ardhura më shumë se 2 milion lekë të reja në vit se duhet që bëjnë deklarimet vjetore.

Tatimet: 30 prilli, afati i fundit i deklarimit për individët me të ardhura mbi 2 mln lekë

Mapo - 16.04.2018

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve dëshiron të kujtojë se çdo individ rezident në Republikën e Shqipërisë, i cili përfiton të ardhura me burim në Republikën e Shqipërisë dhe jashtë saj, në shumën ...