TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sultan Hurem duket shumë ndryshe: Operacionet plastike kanë filluar të ia deformojnë fytyrën

Gazeta Express - 12.06.2019

Meyrem Uzerli ka ndryshuar komplet pamjen e saj dhe këtë e shfaqur publikisht Roli i saj tek “Sulltani i Madhërishëm” u bë i famshëm në Europë edhe Azijë dhe nga fundi i serialit e deri më sot ajo u ...

Sulltanesha Hyrem duket shumë ndryshe

Botasot - 12.06.2019

Meyrem Uzerli ka ndryshuar komplet pamjen e saj dhe këtë e shfaqur publikisht Roli i saj tek “Sulltani i Madhërishëm” u bë i famshëm në Europë edhe Azijë dhe nga fundi i serialit e deri më sot ajo u ...

Sulltanesha Hyrem duket shumë ndryshe: Operacionet plastike kanë filluar t’ia deformojnë fytyrën (FOTO)

Tetova Sot - 13.06.2019

Meyrem Uzerli ka ndryshuar komplet pamjen e saj dhe këtë e ka shfaqur publikisht Roli i saj te “Sulltani i Madhërishëm” u bë i famshëm në Evropë edhe Azi dhe nga fundi i serialit e deri më sot ajo u ...