TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

FOTOT: Shqipëria “digjet” nga vapa, porn ë Europë bie breshër me kokrrën sa një gur

Gazeta Tema - 12.06.2019

Disa shtete nëpër Europë u goditën nga një breshër i pazakontë, kokrra e të cilit ishte i madh së një portokall, duke shkaktuar kaos e dëmtime të shumta të shtëpive dhe ndërtesave.

“Gurë” nga qielli nëpër Europë, dëme të shumta në disa vende

Java News - 12.06.2019

Disa shtete nëpër Europë u goditën nga një breshër i pazakontë, kokrra e të cilit ishte i madh së një portokall, duke shkaktuar kaos e dëmtime të shumta të shtëpive dhe ndërtesave.