TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Dodona” mirëpret shfaqjen për jetën e transgjinores Charlotte von Mahlsdorf

Zeri - 02.12.2019

Me tekstin “Unë jam vetë grua”, nga Doug Wright, me regjisorin Kushtrim Koliqi dhe me aktorin Adrian Morina, organizata joqeveritare “Integra” në bashkëpunim me “Miza n’skenë” ka realizuar projektin teatror, që përqendrohet në jetën e ...

“Unë jam vetë grua” për jetën e transgjinores në dy diktatura

Koha.net - 02.12.2019

Charlotte von Mahlsdorf është një ndër emrat më me nam kur flitet për historinë e grupeve të margjinalizuara në Gjermani. E lindur më 18 mars 1928 me emrin Lothar Berfelde, Von Mahlsdorf nuk e kishte të lehtë që me prirjet e veta seksuale të jetojë ...

Jeta e transgjinores Charlotte von Mahlsdorf realizohet si shfaqje teatrore në Prishtinë

Koha.net - 02.12.2019

Me tekstin “Unë jam vetë grua” nga Doug Wright, me regjisorin Kushtrim Koliqi dhe me aktorin Adrian Morina, Integra në bashkëpunim me Miza n ‘skenë ka realizuar projektin teatror që përqendrohet në jetën e jashtëzakonshme dhe me shumë dritëhije të ...

Jeta e Charlotte von Mahlsdorf realizohet si shfaqje teatrore

Kosova Live - 02.12.2019

Me tekstin "Unë jam vetë grua" nga Doug Wright, me regjisorin Kushtrim Koliqi dhe me aktorin Adrian Morina, Integra në bashkëpunim me Miza n'skenë ka realizuar projektin teatror që përqëndrohet në jetën e jashtëzakonshme dhe me shumë dritëhije të ...

Jeta e transgjinores Charlotte von Mahlsdorf realizohet si shfaqje teatrore

Tetova Sot - 02.12.2019

Me tekstin “Unë jam vetë grua” nga Doug Wright, me regjisorin Kushtrim Koliqi dhe me aktorin Adrian Morina, Integra në bashkëpunim me Miza n’skenë ka realizuar projektin teatror që përqëndrohet në jetën e jashtëzakonshme dhe me shumë dritëhije të ...

Jeta e transgjinores Charlotte von Mahlsdorf realizohet si shfaqje teatrore

Botasot - 02.12.2019

Me tekstin “Unë jam vetë grua” nga Doug Wright, me regjisorin Kushtrim Koliqi dhe me aktorin Adrian Morina, Integra në bashkëpunim me “Miza n’skenë” ka realizuar projektin teatror që përqendrohet në jetën e jashtëzakonshme dhe me shumë dritëhije të ...

Jeta e transgjinores Charlotte von Mahlsdorf realizohet si shfaqje teatrore

Insajderi - 02.12.2019

Me tekstin “Unë jam vetë grua” nga Doug Wright, me regjisorin Kushtrim Koliqi dhe me aktorin Adrian Morina, Integra në bashkëpunim me “Miza n’skenë” ka realizuar projektin teatror që përqendrohet në jetën e jashtëzakonshme dhe me shumë dritëhije të ...