TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Analiza e UNDP, një vit e gjysmë më parë, ka rekomanduar shkurtime të inspektorateve dhe institucioneve shtetërore

Portalb - 10.10.2019

Të gjitha institucionet shtetërore kanë një muaj për të bërë analizë funksionale, pas së cilës do të përcaktohen masat konkrete për reformë të administratës publike, njoftoi dje Ministri shoqërisë ...

Reformat në administratë, Qeveria i dha dritë jeshile zbatimit të analizës funksionale

Portalb - 09.10.2019

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV), në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi informacionin për zbatimin e analizës funksionale në institucionet e sektorit publik, njofton ...

Paralajmërohet analizë funksionale për sektorin publik

Alsat - 08.10.2019

Qeveria ka miratuar vendim me të cilin detyron institucionet e sektorit publik për realizimin e analizës funksionale me të cilën do të vërtetohet efikasiteti dhe cilësia e punës së institucioneve.

Maqedoni, nga fillimi i viti 2020 do të dihet sa administratorë do të kalojnë në sektorin privat

Telegrafi - 08.10.2019

Nga fillimi i vitit 2020, do të dihet nëse dhe sa administratorë do të transferohen në sektorin privat, përcjell Telegrafi Maqedoni. Përgjigja do të jepet nga të ashtuquajturit analiza funksionale, e ...

Paralajmërohet analizë funksionale për sektorin publik

Tetova Sot - 08.10.2019

Qeveria ka miratuar vendim me të cilin detyron institucionet e sektorit publik për realizimin e analizës funksionale me të cilën do të vërtetohet efikasiteti dhe cilësia e punës së institucioneve.

Paralajmërohet analizë funksionale për sektorin publik

Flaka - 08.10.2019

Qeveria ka miratuar vendim me të cilin detyron institucionet e sektorit publik për realizimin e analizës funksionale me të cilën do të vërtetohet efikasiteti dhe cilësia e punës së institucioneve.

Maqedoni, nga fillimi i viti 2020 do të dihet sa administratorë do të kalojnë në sektorin privat

Botasot - 08.10.2019

Nga fillimi i vitit 2020, do të dihet nëse dhe sa administratorë do të transferohen në sektorin privat. Përgjigja do të jepet nga të ashtuquajturit analiza funksionale, e cila u njoftua nga Ministri ...

Në fillim të vitit të ardhëshëm mësohet numri i administratorëve që do kalojnë në sektorin privat

Zhurnal - 08.10.2019

Shkup, 8 tetor – Nga fillimi i vitit 2020, do të dihet nëse dhe sa administratorë do të transferohen në sektorin privat.Përgjigja do të jepet nga të ashtuquajturit analiza funksionale, e cila u ...

Paralajmërohen afate se kur do të fillojë transferi i një pjese të administratës në sektorin privat

Ina - 09.10.2019

Ministria për shoqëri informatike dhe administratë ka theksuar se po vijon analiza funksionale për reforma në administrate dhe për sistematizim, ku një pjesë e administratës do të kalojë në sektorin ...

Paralajmërohen afate se kur do të fillojë transferi i një pjese të administratës në sektorin privat

Gazeta Express - 09.10.2019

Ministria për shoqëri informatike dhe administratë ka theksuar se po vijon analiza funksionale për reforma në administrate dhe për sistematizim, ku një pjesë e administratës do të kalojë në sektorin ...

Një pjesë e administratës do të kalojë në sektorin privat ?

Flaka - 09.10.2019

Ministria për shoqëri informatike dhe administratë ka theksuar se po vijon analiza funksionale për reforma në administrate dhe për sistematizim, ku një pjesë e administratës do të kalojë në sektorin ...