TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bota, më mirë nuk mund të ndodhte!

Gazeta Tema - 13.01.2018

Sipas Goldman Sachs, për herë të parë që nga viti 2010, ekonomia botërore i ka tejkaluar parashikimet dhe pritet që kjo rritje të vazhdojë. Parashikimi global i Goldman Sachs për rritjen globale për ...

Shifrat impresionuese të rritjes së ekonomisë botërore, lajm i mirë edhe për vendet e varfra

Java News - 13.01.2018

Sipas Goldman Sachs, për herë të parë që nga viti 2010, ekonomia botërore i ka tejkaluar parashikimet dhe pritet që kjo rritje të vazhdojë. Parashikimi global i Goldman Sachs për rritjen globale për ...

Banka Botërore parashikon rritje të ekonomisë globale prej 3,1 për qind në vitin 2018

Idividi - 12.01.2018

Uashington, 10 janar 2018 (MIA) - Banka Botërore parashikon rritje të ekonomisë globale prej 3,1 për qind këtë vit, që është rezultati më i mirë i saj në shtatë vitet e fundit.

Ekonomia botërore do të rritet 3.1% në vitin 2018

Telegrafi - 11.01.2018

Banka Botërore (BB) parashikon që ekonomia globale do të rritet me 3.1 për qind në vitin 2018 pasi viti 2017 ishte shumë më i fortë se që pritej, meqë është duke vazhduar rimëkëmbja në fushën e ...

Me rritjen e besimit te institucionet deri në rritje më të lartë ekonomike

Flaka - 11.01.2018

Rritja ekonomike prej 3.2 për qind këtë vit dhe 3.9 për qind vitin e ardhshëm është e arritshme nëse situata politike stabilizohet dhe biznesi rrit besimin tek institucionet, përcjell FLAKA.

Bota, më mirë nuk mund të ndodhte! Ekonomia botërore tejkalon parashikimet

BalkanWeb - 13.01.2018

Sipas Goldman Sachs, për herë të parë që nga viti 2010, ekonomia botërore i ka tejkaluar parashikimet dhe pritet që kjo rritje të vazhdojë. Parashikimi global i Goldman Sachs për rritjen globale për ...