TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Siguria e urave, 652 inspektime në të gjithë vendin: Mbi 50% e tyre me probleme

Botasot - 15.03.2019

“Ka arritur në përfundimin se mbi 50% e urave në vendin tonë paraqesin probleme, pjesa më e madhe e të cilave në veri si rezultat i motit dhe trafikut dhe një pjesë më e vogël në jug.

Prezantohet raporti për sigurinë e urave, 70 % e tyre në fazën e riskut

ABC News - 15.03.2019

Shumica e urave në Shqipëri nuk janë të sigurta. Rreth 70 për qind e tyre kanë hyrë në fazën e rriskut, pasi kanë kaluar moshën 50-70 vjet. Të dhënat kanë dalë nga raporti më i fundit për sigurinë e ...

“Mbi 50% e urave në Shqipëri paraqesin probleme”

Java News - 15.03.2019

“Rreth 50 % e urave në vendin tonë paraqesin probleme”, deklaroi sot zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Artan Shkreli. Gjatë tryezës së zhvilluar për sigurinë e urave në vend me ...