TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

4 gabimet trashanike që do të plakin lëkurën tuaj brenda natës

Albeu.com - 13.01.2018

Ndërkohë që procesi i plakjes është i pashmangshëm, ka disa veprime që përshpejtojnë këtë të fundit ashtu si disa të tjera që e vonojnë. Lind pyetja, ju cilin stil jetese përqafoni, atë që rinovon ...

Vitamina C, ja efektet që ka…

Flaka - 12.01.2018

Vitamina C është një element magjik për lëkurën dhe imunitetin. Ajo gjendet tek frutat dhe konsumimi i saj çdo ditë ndihmon në krijimin e një lëkure të mrekullueshme .

Vitamina C dhe magjia e saj në lëkurë

Portalb - 12.01.2018

Vitamina C është një nga vitaminat më të rëndësishme për shëndetin tonë. Ajo gjendet me te shumë prej fruatave që ne kosumojmë përditë. Përveç vetive shumë të mira që ajo ka për përforcimin e ...

Vitamina C aleate për një lëkurë rinore

Ina - 13.01.2018

Vitamina C është një element magjik për lëkurën dhe imunitetin. Ajo gjendet tek frutat dhe konsumimi i saj çdo ditë ndihmon në krijimin e një lëkure të mrekullueshme .

Vitamina C aleate për një lëkurë rinore

Albeu.com - 13.01.2018

Vitamina C është një element magjik për lëkurë n dhe imunitetin. Ajo gjendet tek frutat dhe konsumimi i saj çdo ditë ndihmon në krijimin e një lëkure të mrekullueshme .

Efektet e vitaminës C

SOT - 13.01.2018

Vitamina C është një element magjik për lëkurën dhe imunitetin. Ajo gjendet tek frutat dhe konsumimi i saj çdo ditë ndihmon në krijimin e një lëkure të mrekullueshme .