TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tunel nën Kala, projekti i qytetit të Shkupit

Alsat - 12.06.2019

Nga pjesa e pasme e godinës së Qeverisë, përmes tuneleve në Kala të arrihet deri tek Rruga e plastikës. Për këtë projekt sot është nënshkruar marrëveshje për përpunimin e projektit fillestar dhe ...

Tunel nën Kala, projekti i qytetit të Shkupit

Tetova Sot - 12.06.2019

Nga pjesa e pasme e godinës së Qeverisë, përmes tuneleve në Kala të arrihet deri tek Rruga e plastikës. Për këtë projekt sot është nënshkruar marrëveshje për përpunimin e projektit fillestar dhe ...

(VIDEO) TUNEL NËN KALA, projekti i qytetit të Shkupit

Medial - 12.06.2019

Nga pjesa e pasme e godinës së Qeverisë, përmes tuneleve në Kala të arrihet deri tek Rruga e plastikës. Për këtë projekt sot është nënshkruar marrëveshje për përpunimin e projektit fillestar dhe ...

Tunel nën Kala, projekti i qytetit të Shkupit

Botasot - 12.06.2019

Nga pjesa e pasme e godinës së Qeverisë, përmes tuneleve në Kala të arrihet deri tek Rruga e plastikës. Për këtë projekt sot është nënshkruar marrëveshje për përpunimin e projektit fillestar dhe ...

Tunel nën Kala, projekti i qytetit të Shkupit

Flaka - 12.06.2019

Nga pjesa e pasme e godinës së Qeverisë, përmes tuneleve në Kala të arrihet deri tek Rruga e plastikës. Për këtë projekt sot është nënshkruar marrëveshje për përpunimin e projektit fillestar dhe ...

Qyteti i Shkupit do ndërtojë tunelet nën Kala

Zhurnal - 12.06.2019

Shkup, 12 qershor – Nga pjesa e pasme e godinës së Qeverisë, përmes tuneleve në Kala të arrihet deri tek Rruga e plastikës. Për këtë projekt sot është nënshkruar marrëveshje për përpunimin e ...

Tunel nën Kala, projekti i qytetit të Shkupit (VIDEO)

Albeu.com - 13.06.2019

Nga pjesa e pasme e godinës së Qeverisë, përmes tuneleve në Kala të arrihet deri tek Rruga e plastikës. Për këtë projekt sot është nënshkruar marrëveshje për përpunimin e projektit fillestar dhe ...