TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kekenovski: Në VMRO nuk ka reforma, do të ketë turbulenca

Zhurnal - 13.01.2018

Kekenovski: Në VMRO nuk ka reforma, do të ketë turbulenca Shkup, 13 janar - Ish-zyrtari i lartë i VMRO-DPMNE-së, tanimë kryetar i një partie minore me emrin FRODEM, Jove Kekenovski, vlerëson se ...

Kekenovski: Në OBRM-PDUKM nuk ka reforma, do të pasojnë turbullira serioze

Telegrafi - 13.01.2018

Jove Kekenovski nga partia FRODEM, ish-zyrtar i lartë i OBRM-PDUKM-së, vlerëson se mospjesëmarrja e disa deputëtve të njohur të OBRM-PDUKM-së në këshillat drejtues të kësaj partie nënkupton se aty do ...

Kekenovski: Ligji i gjuhëve tejkalon kornizën kushtetuese

Zhurnal - 12.01.2018

Kekenovski: Ligji i gjuhëve tejkalon kornizën kushtetuese Shkup, 12 janar - Për fat të keq për shkak të politikave ditore të Marrëveshjes së Ohrit e para se gjithash në kushtetuese shumë punë të reja ...

Profesori maqedonas: Ligji i gjuhëve tejkalon kornizën kushtetuese

Ina - 12.01.2018

Për fat të keq për shkak të politikave ditore të Marrëveshjes së Ohrit e para se gjithash në kushtetuese shumë punë të reja kanë dalë nga korniza dhe nga normalja, me ligjin e ri për përdorimin e ...