TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ndërprerja e takimit të CEFTA-s, Limaj sqaron çfarë ndodhi në mbledhje

Lajmi.net - 06.12.2018

Mbledhja e Komitetit ndërministror të CEFTA-s, e cila ishte paraparë që të mbahej sot në Prishtinë, është shpallur e mbyllur nga kryesuesi i Kosovës, pasi përfaqësuesi i Serbisë e ka shkelur ...

Ndërprerja e takimit të CEFTA's, Limaj sqaron çfarë ndodhi në mbledhje

Gazeta Express - 06.12.2018

Mbledhja e Komitetit ndërministror të CEFTA-s, e cila ishte paraparë që të mbahej sot në Prishtinë, është shpallur e mbyllur nga kryesuesi i Kosovës, pasi përfaqësuesi i Serbisë e ka shkelur ...

Ndërprehet mbledhja e CEFTA-s në Prishtinë

Evropaelire - 06.12.2018

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Endrit Shala, ka bërë të ditur për Radion Evropa e Lirë se gjatë ditës së enjte është përmbyllur takimi i CEFTA-s pasi ...

Kosova dhe Serbia me versione të ndryshme për dështimin e mbledhjes së CEFTA-s

Lajmi.net - 06.12.2018

Delegacioni i Kosovës dhe ai i Shqipërisë, janë larguar nga takimi i “Javës së CEFTA”-s, menjëherë kur është prezantuar delegacioni nga Serbia. Mediat e Serbisë, shkruajnë se përfaqësuesit e Kosovës ...

Kosova ndërpret takimin e CEFTA-s, nuk lejon që të quhet “Kosova dhe Metohija”

Botasot - 06.12.2018

Përfaqësuesi i Kosovës që kryesonte takimin e CEFTA-s, ka urdhëruar që takimi sotëm që mbahej në Prishtinë të ndërpritet, pasi përfaqësuesi i Serbisë i është referuar Republikës së Kosovës me ...

Dështon mbledhja e Komitetit të CEFTA-s në Prishtinë, breshër akuzash nga Serbia

Koha.net - 06.12.2018

Ka dështuar mbledhja e sotshme e Komitetit të CEFTA-s, që duhej të mbahej në Prishtinë, pasi delegacioni i Kosovës ka kundërshtuar që mbledhjen ta kryesojë përfaqësuesi i UNMIK-ut, siç ka insistuar ...

Ministri i Bosnjës: Do t’i kërkojmë Komisionit Evropian ta ndëshkojë Kosovën

Flaka - 05.12.2018

“Motivet politike janë ato të cilat e kanë detyruar qeverinë e Kosovës që të zbatojë këto masa, në rast se janë në pyetje barrierat duhet të them që Kosova si edhe Bosnja e Hercegovina në mënyrë ...

Dështon takimi i CEFTA-s në Prishtinë, shkak referimi “Kosova dhe Metohija” nga përfaqësuesi i Serbisë

Telegrafi - 06.12.2018

Përfaqësuesi i Kosovës që kryesonte takimin e CEFTA-s, ka urdhëruar që takimi sotëm që mbahej në Prishtinë të ndërpritet, pasi përfaqësuesi i Serbisë i është referuar Republikës së Kosovës me ...

Dështon mbledhja e CEFTA-s në Kosovë

Botasot - 06.12.2018

Ka dështuar mbledhja e sotshme e Komitetit të CEFTA-s, që duhej të mbahej në Prishtinë, pasi delegacioni i Kosovës ka kundërshtuar që mbledhjen ta kryesojë përfaqësuesi i UNMIK-ut, siç ka insistuar ...

Ministri i Bosnjës: Do t’i kërkojmë Komisionit Evropian ta ndëshkojë Kosovën

Tetova Sot - 05.12.2018

Vënia e taksës prej 100 për qind ndaj mallrave që vijnë nga Bosnjë-Hercegovina në Kosovë është një masë më shumë me karakter politik sesa ekonomik, sipas ministrit të Tregtisë së Jashtme të Bosnjës, ...

​Kosova ndërpret takimin e CEFTA-s, nuk lejon që të quhet “Kosova dhe Metohija

Alsat - 06.12.2018

Përfaqësuesi i Kosovës që kryesonte takimin e CEFTA-s, ka urdhëruar që takimi sotëm që mbahej në Prishtinë të ndërpritet, pasi përfaqësuesi i Serbisë i është referuar Republikës së Kosovës me ...

Dështon mbledhja e CEFTA-s në Kosovë

Tetova Sot - 06.12.2018

Ka dështuar mbledhja e sotshme e Komitetit të CEFTA-s, që duhej të mbahej në Prishtinë, pasi delegacioni i Kosovës ka kundërshtuar që mbledhjen ta kryesojë përfaqësuesi i UNMIK-ut, siç ka insistuar ...

Dështon mbledhja e CEFTA-s në Kosovë

Durres Lajm - 06.12.2018

Ka dështuar mbledhja e sotme e Komitetit të CEFTA-s, që duhej të mbahej në Prishtinë, pasi delegacioni i Kosovës ka kundërshtuar që mbledhjen ta kryesojë përfaqësuesi i UNMIK-ut, siç ka insistuar ...