TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Uganda do të rikthejë dënimin me vdekje për homoseksualët

Top Channel - 10.10.2019

Uganda ka njoftuar se do të rikthejë ligjin që dënon me vdekje homoseksualët. Ligji i quajtur “Kill the Gays” u anulua para pesë vitesh për shkak të një teknikaliteti, por qeveria ka në plan ta ...

Ky shtet do të rikthejë dënimin me vdekje për homoseksualët: Nuk mund të reklamohen më dhe as të thuan se ashtu lindin

Gazeta Tema - 10.10.2019

Ligji i quajtur “Kill the Gays” u anulua para pesë vitesh për shkak të një teknikaliteti, por qeveria ka në plan ta rikthejë brenda pak javëve. “Homoseksualiteti s’u vjen natyrshëm banorëve të ...

Uganda do të rikthejë dënimin me vdekje për homoseksualët

Durres Lajm - 10.10.2019

Uganda ka njoftuar se do të rikthejë ligjin që dënon me vdekje homoseksualët. Ligji i quajtur “Kill the Gays” u anulua para pesë vitesh për shkak të një teknikaliteti, por qeveria ka në plan ta ...

Uganda do të rikthejë dënimin me vdekje për homoseksualët

Botasot - 10.10.2019

Uganda ka njoftuar se do të rikthejë ligjin që dënon me vdekje homoseksualët. Ligji i quajtur “Kill the Gays” u anulua para pesë vitesh për shkak të një teknikaliteti, por qeveria ka në plan ta ...