TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

​​Lufthansa në ditën e dytë të grevës, 1500 fluturime të anuluara

Lajmi.net - 08.11.2019

“Dje dhe sot, rreth 4500 nga 6000 fluturime të parashikuara janë realizuar”, theksoi grupi. Kompania kishte njoftuar fillimisht për anulimin e 1300 fluturimeve për 180000 persona të prekur.

Greva e Lufthansa-s anuloi 1,500 fluturime

Evropaelire - 08.11.2019

Kompania gjermane ajrore Lufthansa njoftoi të premten se greva dyditëshe e ekuipazhit të kabinës e ka detyruar atë të anulojë 1,500 fluturime, që kanë prekur rreth 200,000 njerëz.

Kompania gjermane anulon qindra fluturime

Medial - 07.11.2019

Lexime: 2 Këto dy ditë Gjermania ka anuluar 1,300 fluturime, ndërsa ende nuk dihet se sa do të zgjasin ndërprerjet. Fluturimet janë anuluar nga operatori gjerman “Lufthansa”, raportohet se arsyet e ...

Greva e Lufthansa-s anuloi 1,500 fluturime

Botasot - 08.11.2019

Kompania gjermane ajrore Lufthansa njoftoi të premten se greva dyditëshe e ekuipazhit të kabinës e ka detyruar atë të anulojë 1,500 fluturime, që kanë prekur rreth 200,000 njerëz.

Greva e Lufthansa-s anuloi 1 500 fluturime

Alsat - 08.11.2019

Kompania gjermane ajrore Lufthansa njoftoi të premten se greva dyditëshe e ekuipazhit të kabinës e ka detyruar atë të anulojë 1,500 fluturime, që kanë prekur rreth 200,000 njerëz.

​​Lufthansa në ditën e dytë të grevës, 1500 fluturime të anuluara

Zhurnal - 08.11.2019

“Dje dhe sot, rreth 4500 nga 6000 fluturime të parashikuara janë realizuar”, theksoi grupi. Kompania kishte njoftuar fillimisht për anulimin e 1300 fluturimeve për 180000 persona të prekur.

Lufthansa në ditën e dytë të grevës, anulohen 1500 fluturime

Mapo - 08.11.2019

Lufthansa është përballur me ditën e dytë të një greve të ekuipazhit, që ka detyruar kompaninë ajrore gjermane për të anuluar 1500 fluturime në dy ditë dhe duke prekur rreth 200000 pasagjerë.