TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gjakmarrja ngujon shqiptarët, Tirana kryeson në viktimat e “Kanunit”

ABC News - 16.05.2019

Gjakmarrja, një fenomen i lashtë në veri të vendit dhe jo vetëm, vijon të ngujojë shqiptare dhe të marrë jetë të pafajshme. Sipas një raporti të komitetit të Pajtimit Mbarëkombëtar, Tirana është ...

Katër mijë vrasje nga hasmëria, ekzekutimet edhe pas vendimit të gjykatave

Botasot - 16.05.2019

Vendimet e gjykatave për autorët e vrasjeve kanë lënë të pakënaqur familjet e viktimave që janë detyruar të bëjnë vetëgjyqësi në rreth 4 mijë raste gjatë 25 viteve të fundit.

4 mijë vrasjet e kanunit, gjakmarrja po vijon të ngujojë shqiptarët

Gazeta Express - 16.05.2019

Vendimet e gjykatave nuk kanë sjellë paqe në familjet që janë në hasmëri duke nxitur vetëgjyqësinë. Rreth 4000 vrasje në 25 vitet e fundit kanë ndodhur pas vendimit të gjykatave.