TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Akullnaja më e madhe në botë po lëviz

Gazeta Express - 12.07.2019

Kanë kaluar dy vjet që kur copa e akullit e njohur si A68 u shkëput nga Antarktida. Imazhet satelitore tregojnë se akullnaja më e madhe botërore ka lëvizur në ujërat e Detit Weddell dhe tani po lëviz ...

A68: Akullnaja më e madhe në botë është në lëvizje

Botasot - 11.07.2019

Janë bërë dy vite që akullnaja e njohur si A68 është ndarë nga Anarktida, transmeton Bota sot. Satelitët tregojnë se akullnaja ka lëvizur në ujërat e detit Weddell dhe tani po lëviz në veri përgjatë ...

Ajsbergu më i madh në botë është në lëvizje

Telegrafi - 11.07.2019

Kanë kaluar dy vite që kur blloku i akullit i njohur si A68 u shkëput nga Antarktida. Dhe satelitët kanë treguar se ajsbergu më i madh në botë po lëviz në ujërat e Weddell Sea, dhe tani po shkon në ...

Akullnaja më e madhe në botë po lëviz (VIDEO)

Alsat - 12.07.2019

Kanë kaluar dy vjet që kur copa e akullit e njohur si A68 u shkëput nga Antarktida. Imazhet satelitore tregojnë se akullnaja më e madhe botërore ka lëvizur në ujërat e Detit Weddell dhe tani po lëviz ...

Akullnaja më e madhe në botë po lëviz (VIDEO)

Tetova Sot - 12.07.2019

Kanë kaluar dy vjet që kur copa e akullit e njohur si A68 u shkëput nga Antarktida. Imazhet satelitore tregojnë se akullnaja më e madhe botërore ka lëvizur në ujërat e Detit Weddell dhe tani po lëviz ...