TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Spasovski: Janeva ishte e dyshimtë që kur arrestonte dhe lironte të dyshuar

Portalb - 08.11.2019

Kritikën ndaj Katica Janevës , ish shefen e Prokurorisë Speciale Publike (PSP) e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre.

Boki 13 dhe Katica Janeva do të gjykohen për “Reket”

Alsat - 08.11.2019

Boki 13, Zoran Kiçeec dhe Katica Janeva do të paraqiten në sallën e gjykimit. Gjykata Penale mori vendim të prerë- të dyshuarit do të gjykohen në rastin “Reket”. Akuza e Vilma Ruskoskës është pranuar.

Është miratuar në tërësi akuza kundër Boki 13-të Zoki Kiçeecit dhe Katica Janevës për rastin “Reket”

Portalb - 08.11.2019

Në tërësi është miratuar akuza për rastin “ Reket ”, në të cilin të akuzuara janë, Bojan Jovanovski (Boki 13), Zoran Milevski-Kiçeec dhe ish kryeprokurorja speciale, Katica Janeva, njofton Portalb.mk ...

Pranohet aktakuza për “Reket”, do të gjykohen Boki 13 dhe Katica Janeva

Flaka - 08.11.2019

Këshilli për vlerësimin e aktakuzës së Gjykatës Penale e cila vepron pas vlerësimit të aktakuzës së PPTH-së për përndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsion, duke vepruar pas ankesave të ...

Gjykata e pranoi aktakuzën për rastin “Reket”

Medial - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Këshilli për vlerësim të aktakuzës së Gjykatës themelore penale Shkup sot e pranoi aktakuzën për rastin “Reket”, duke i hedhur poshtë ankesat e Bojan Jovanovskit, ...

Pranohet aktakuza për rastin “Reketi”

Zhurnal - 08.11.2019

Shkup, 8 nëntor, zhurnal.mk – Nga Gjykata Penale në Shkup informojnë se është pranuar aktakuza për rastin “Reketi”, kjo erdhi pasi që Këshilli për vlerësim të aktakuzës solli vendim në bazë të ...

Kamçev po kërkon pasaportë të përkohshme, por tani do të vendos Prokuroria e rregullt

Portalb - 07.11.2019

9 prokurorë republikan, në mesin e të cilëve edhe prokurori shtetëror, Lubomir Joveski, do të vendosin për kërkesën e të dyshuarit të parë në rastin “Perandoria”, Orce Kamçev.

Pranohet aktakuza për rastin “Reketi”

Alsat - 08.11.2019

Nga Gjykata Penale në Shkup informojnë se është pranuar aktakuza për rastin “Reketi”, kjo erdhi pasi që Këshilli për vlerësim të aktakuzës solli vendim në bazë të raportit të Prokurorisë Themelore ...

Pranohet aktakuza për rastin “Haraçi”

Telegrafi - 08.11.2019

Gjykata Penale në Shkup informon se është pranuar aktakuza për rastin “Haraçi”. Kjo erdhi pasi që Këshilli për vlerësim të aktakuzës solli vendim në bazë të raportit të Prokurorisë Themelore Publike ...

Pranohet aktakuza për rastin “Haraçi”

Botasot - 08.11.2019

Gjykata Penale në Shkup informon se është pranuar aktakuza për rastin “Haraçi”. Kjo erdhi pasi që Këshilli për vlerësim të aktakuzës solli vendim në bazë të raportit të Prokurorisë Themelore Publike ...

Pranohet aktakuza për rastin “Reketi”

Tetova Sot - 08.11.2019

Nga Gjykata Penale në Shkup informojnë se është pranuar aktakuza për rastin “Reketi”, kjo erdhi pasi që Këshilli për vlerësim të aktakuzës solli vendim në bazë të raportit të Prokurorisë Themelore ...

Pranohet aktakuza për rastin “Reketi”

Alb Portali - 08.11.2019

Nga Gjykata Penale në Shkup informojnë se është pranuar aktakuza për rastin “Reketi”, kjo erdhi pasi që Këshilli për vlerësim të aktakuzës solli vendim në bazë të raportit të Prokurorisë Themelore ...

Pranohet aktakuza për “Reket”, do të gjykohen Boki 13 dhe Katica Janeva

Tetova Sot - 08.11.2019

Këshilli për vlerësimin e aktakuzës së Gjykatës Penale e cila vepron pas vlerësimit të aktakuzës së PPTH-së për përndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsion, duke vepruar pas ankesave të ...

Boki 13 dhe Katica Janeva do të gjykohen për "Reket" (VIDEO)

Albeu.com - 08.11.2019

Boki 13, Zoran Kiçeec dhe Katica Janeva do të paraqiten në sallën e gjykimit. Gjykata Penale mori vendim të prerë- të dyshuarit do të gjykohen në rastin “Reket”. Akuza e Vilma Ruskoskës është pranuar.