TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Diskutohen sfidat e sekuestrimit dhe konfiskimit të pasurisë së kundërligjshme

Botasot - 15.05.2019

Këshilli Prokurorial dhe Këshilli Gjyqësor i Kosovës janë duke mbajtur një tryezë me temë ”Kornizat ligjore për procedurat dhe sistemin e sekuestrimit dhe konfiskimit të pasurisë së krijuar në mënyrë ...

Diskutohen sfidat e sekuestrimit dhe konfiskimit të pasurisë së kundërligjshme

Medial - 15.05.2019

Këshilli Prokurorial dhe Këshilli Gjyqësor i Kosovës janë duke mbajtur një tryezë me temë ”Kornizat ligjore për procedurat dhe sistemin e sekuestrimit dhe konfiskimit të pasurisë së krijuar në mënyrë ...