TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kur do të ndodhë zbarkimi i parë i njerëzve në Mars?

Alsat - 09.10.2019

Shtëpia duhet të zërë një sipërfaqe pak më të vogël se 100 m² dhe të jetë në gjendje të strehojë katër astronautë për të paktën një vit. Konkursin e fitoi firma e arkitekturës me seli në New York, Al ...

Kur do të ndodhë zbarkimi i parë i njerëzve në Mars?

Tetova Sot - 09.10.2019

NASA ka projektuar në vitin 2033 zbarkimin e parë të qenieve njerëzore në Mars. Për të zbuluar sekretet e tij, astronautët do të duhet të qëndrojnë në planetin e kuq për një kohë të gjatë dhe do të ...