TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

RMV, gjatë punësimeve të administratorëve të hiqet vërtetimi mjekësor, mos paguhet për dokumente

Portalb - 15.04.2019

Procedura e punësimit dhe avancimit të administratorëve duhet të bëhet më e lehtë. Këto ishin kryesisht sugjerimet deri te Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës (MSHIA), gjatë debatit ...

Mançevski: Do të ndryshohen ligjet për të punësuarit në sektorin publik dhe për nëpunësit administrativë

Tetova Sot - 15.04.2019

Me ndryshimet e ardhshme të ligjeve për të punësuarit në sektorin publik dhe për nëpunësit administrativë duhet të përfshihen procedurat për punësimin dhe për avancimin e nëpunësve administrativë, si ...

Mançevski: Situata aktuale nuk mund të vazhdojë, duhet të ketë transferim të administratorëve

Portalb - 15.04.2019

Fakt është se diçka duhet të bëjmë në reformim të sistemit dhe optimizm të administratës, status kuo të situatës nuk mundet. Kështu u deklarua ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, ...

Do të motivohen financiarisht kuadrot e Maqedonisë së Veriut, që të përfshihen në bisedimet me BE-në

Portalb - 15.04.2019

Do të motivohet financiarisht kuadri i cili do të përfshihet në procesin e negociatave me Bashkimin Evropian. Këtë e deklaroi ministri i MSHIA, Damjan Mançevski, në lidhje me deklaratën e tij se ...

Debat mbi ndryshimet ligjore për nëpunësit shtetëror

Alsat - 15.04.2019

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski tha se janë duke përgatitur kuadro për sektorët kyç që kanë të bëjnë procesin e skrining-ut dhe negociatat për anëtarësim në BE.

Mançevski: Do të kërkojmë kuadër për negociata me BE-në edhe jashtë institucioneve

Alsat - 15.04.2019

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me resorë të tjerë kërkon mënyrë për tërheqjen e kuadrit edhe prej sektorit publik edhe jashtë institucioneve për përfshirje në ...

“Bartja e administratorëve në sektorin privat do të jetë në mënyrë vullnetare”

Telegrafi - 15.04.2019

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski thotë se bartja e të punësuarve në sektorin publik do të jetë në konsultime me punonjësit.

Mançevski: Për negociatat me BE-në do të kërkojmë kuadër edhe jashtë institucioneve

Telegrafi - 15.04.2019

“Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me resorët tjera kërkon mënyrë për tërheqjen e kuadrit edhe nga sektori publik edhe jashtë institucioneve për kyçje në procesin e ...

Në negociatat me BE-në, Mançevski: Ekspertë nga administrata dhe jashtë saj

Flaka - 15.04.2019

Ekspertë të administratës dhe jashtë saj do të përbëjnë ekipet që do kyçen në procesin e negociatave me BE-në, thotë ministri i administratës dhe shoqërisë informatike, Damjan Mançevski.

Debat publike për ndryshime të ligjeve për sektorin publik dhe administratën

Medial - 15.04.2019

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës sot organizon debat publik për ndryshime të Ligjit për të punësuarit në sektorin publik dhe Ligjit për nëpunësit administrativë.

Debat mbi ndryshimet ligjore për nëpunësit shtetëror

Almakos - 15.04.2019

Alsat 2019-04-15T15:26:56+02:00 Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski tha se janë duke përgatitur kuadro për sektorët kyç që kanë të bëjnë procesin e skrining-ut dhe ...

Mançevski: Do të kërkojmë kuadër për negociata me BE-në edhe jashtë institucioneve

Almakos - 15.04.2019

Alsat 2019-04-15T14:28:39+02:00 Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me resorë të tjerë kërkon mënyrë për tërheqjen e kuadrit edhe prej sektorit publik edhe jashtë ...

“Bartja e administratorëve në sektorin privat do të jetë në mënyrë vullnetare”

Botasot - 15.04.2019

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski thotë se bartja e të punësuarve në sektorin publik do të jetë në konsultime me punonjësit.

Mançevski: Do të kërkojmë kuadër për negociata me BE-në edhe jashtë institucioneve

Tetova Sot - 15.04.2019

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me resorë të tjerë kërkon mënyrë për tërheqjen e kuadrit edhe prej sektorit publik edhe jashtë institucioneve për përfshirje në ...

Mançevski: Do të kërkojmë kuadër për negociata me BE-në edhe jashtë institucioneve

Botasot - 15.04.2019

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me resorë të tjerë kërkon mënyrë për tërheqjen e kuadrit edhe prej sektorit publik edhe jashtë institucioneve për përfshirje në ...