TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hyrja për në qendër të Prishtinës e bllokuar, krijohet tollovi në komunikacion

Gazeta Express - 12.06.2019

Për shkak të aktiviteteve të organizuara në nder të 20 vjetorit të hyrjes së NATO-s në Kosovë dhe ardhjes së personaliteteve që kontribuuan në luftën kundër armikut serb, lirinë dhe pavarësinë e ...

Hyrja për në qendër të Prishtinës e bllokuar, krijohet tollovi në komunikacion

Botasot - 12.06.2019

Për shkak të aktiviteteve të organizuara në nder të 20 vjetorit të hyrjes së NATO-s në Kosovë dhe ardhjes së personaliteteve që kontribuuan në luftën kundër armikut serb, lirinë dhe pavarësinë e ...

Hyrja për në qendër të Prishtinës e bllokuar, krijohet tollovi në komunikacion

Zeri - 12.06.2019

Për shkak të aktiviteteve të organizuara në nder të 20 vjetorit të hyrjes së NATO-s në Kosovë dhe ardhjes së personaliteteve që kontribuuan në luftën kundër armikut serb, lirinë dhe pavarësinë e ...