TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vjen “Hyatt”, i pari hotel me 5 yje në Shqipëri

Java News - 06.12.2018

“Kastrati Group” ka sjellë në Tiranë të gjithë eksperiencën dhe menaxhimin në fushën e hotelerisë, të kompanisë gjigante amerikane “Hyatt Hotels Corporation”, me seli në Chicago.

Hoteli i parë me 5 yje dhe pasaportë gold në Shqipëri

RTSH - 06.12.2018

Shumë shpejt edhe Shqipëria do të ketë një hotel me 5 yje dhe me emër brandi nderkombetar Hyatt. Ai është një nga brandet më të njohura në botë për menaxhimin në fushën e hotelerisë.

“Hyatt” vjen në Shqipëri, nënshkruhet marrëveshja me “Kastratin”

Top Channel - 06.12.2018

Mesditën e kësaj të enjteje, në kryeqytetin shqiptar është nënshkruar marrëveshja për të sjellë në Shqipëri të gjithë eksperiencën dhe menaxhimin në fushën e hotelerisë, të kompanisë gjigante ...

Rama për turizmin: Jemi i vetmi vend në rajon pa hotel me 5 yje

Java News - 06.12.2018

Emrat më të njohur globalë në turizëm janë në pritje të përfundojnë marrëveshjet me sipërmarrësit dhe aktorët në tregun shqiptar, duke përmirësuar kështu edhe imazhin e Shqipërisë.

Marka e njohur vjen në Shqipëri: Sheraton kthehet në Hyatt

Mapo - 06.12.2018

Nuk është bërë asnjë një vit nga mbyllja e hotel Sheraton. Hoteli, i cili aktualisht menaxhohet nga Kastrati Group me emrin Mak Tirana, kalon sërish në menaxhim ndërkombëtar.

Hoteli i parë me 5 yje “Hyatt” vjen në Shqipëri, “Kastrati” nënshkruan marrëveshjen

Durres Lajm - 06.12.2018

Mesditën e kësaj të enjteje, në Tiranë është nënshkruar marrëveshja për të sjellë në Shqipëri të gjithë eksperiencën dhe menaxhimin në fushën e hotelerisë, të kompanisë gjigante amerikane “Hyatt ...

Gjigandi amerikan “Hyatt” vjen në Shqipëri, nënshkruhet marrëveshja me “Kastratin” për ish-Sheratonin

Gazeta Tema - 06.12.2018

Mesditën e kësaj të enjteje, në kryeqytetin shqiptar është nënshkruar marrëveshja për të sjellë në Shqipëri të gjithë eksperiencën dhe menaxhimin në fushën e hotelerisë, të kompanisë gjigante ...