TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Njëri u rrit si hebre, tjetri u bë nazist: Si e gjetën njëri-tjetrin vëllezërit binjakë të cilit i kishin ndarë, pak ...

Telegrafi - 12.02.2019

Jeta e binjakëve Jack Yufe dhe Oskar Stöhr, të cilët u ndanë dhe jetuan tërësisht të ndarë që nga mosha gjashtë muajshe, janë shembulli i përsosur për të treguar se pavarësisht prej të gjithave, ne ...

Njëri hebre, tjetri nazist/ Historia e vëllezërve të ndarë

BalkanWeb - 12.02.2019

Jeta e binjakëve Jack Yufe dhe Oskar Stöhr, të cilët u ndanë dhe jetuan tërësisht të ndarë që nga mosha gjashtë muajshe, janë shembulli i përsosur për të treguar se pavarësisht prej të gjithave, ne ...