TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shkencëtarët në shok: Zbulohet një masë misterioze në Hënë

Telegrafi - 12.06.2019

Shkencëtarët nën kraterin më të madh dhe më të thellë në Hënë, dhe në përgjithësi në Sistemin Diellor, zbuluan një sasi të madhe mase misterioze të origjinës së panjohur.

Zbulohet në det krateri i një objekti misterioz qiellor

Gazeta Tema - 11.06.2019

Zbulohet krateri i një asteroidi në Skoci që është përplasur me tokën 1.2 miliardë vjet më parë. Sipas gjeologëve britanikë të Oksford dhe Aberdeen, objekti qiellor mendohet se ka pasur një diametër ...

Shkencëtarët në shok: Zbulohet një masë misterioze në Hënë

Botasot - 12.06.2019

Shkencëtarët nën kraterin më të madh dhe më të thellë në Hënë, dhe në përgjithësi në Sistemin Diellor, zbuluan një sasi të madhe mase misterioze të origjinës së panjohur.

Zbulimi/Krateri i një objekti misterioz qiellor zbulohet në Skoci

Java News - 11.06.2019

Zbulohet krateri i një asteroidi në Skoci që është përplasur me tokën 1.2 miliardë vjet më parë. Sipas gjeologëve britanikë të Oksford dhe Aberdeen, objekti qiellor mendohet se ka pasur një diametër ...

Shkencëtarët zbulojnë një masë misterioze në Hënë

Koha.net - 12.06.2019

Shkencëtarët nën kraterin më të madh dhe më të thellë në Hënë, dhe në përgjithësi në Sistemin Diellor, zbuluan një sasi të madhe mase misterioze të origjinës së panjohur.

Zbulohet në det krateri i një objekti qiellor

Durres Lajm - 11.06.2019

Zbulohet krateri i një asteroidi në Skoci që është përplasur me tokën 1.2 miliardë vjet më parë. Sipas gjeologëve britanikë të Oksford dhe Aberdeen, objekti qiellor mendohet se ka pasur një diametër ...

Shkencëtarët në shok: Zbulohet një masë misterioze në Hënë

Alsat - 12.06.2019

Shkencëtarët nën kraterin më të madh dhe më të thellë në Hënë, dhe në përgjithësi në Sistemin Diellor, zbuluan një sasi të madhe mase misterioze të origjinës së panjohur.

Shkencëtarët në shok: Zbulohet një masë misterioze në Hënë

Tetova Sot - 12.06.2019

Shkencëtarët nën kraterin më të madh dhe më të thellë në Hënë, dhe në përgjithësi në Sistemin Diellor, zbuluan një sasi të madhe mase misterioze të origjinës së panjohur.