TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Turizmi çon në rritje dyshifrore shitjet dhe punësimin në sektorin e hotelerisë

Medial - 14.09.2018

Rritja e numrit të turisteve që po vizitojnë vendin tonë e ka ndikuar pozitivisht aktivitetin e hotelerisë. Sipas të dhënave të INSTAT në tremujorin e dytë 2018, indeksi i shitjeve neto në sektorin e ...

SHIFRAT: Rritet numri i turisteve në vend, dyfishohen shitjet dhe punësimi në sektorin e hotelerisë

Gazeta Tema - 14.09.2018

Gjithashtu numri i të punësuarve shënoi rritje 22,8 %, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë dhe fondi i pagave shënoi rritje 15,5 %, krahasuar me tremujorin e dytë 2017 Në agjencitë e ...

Katër qarqet me papunësinë më të madhe, kryeson Vlora

Lajmi.net - 13.09.2018

Teksa papunësia i është kthyer rënies vitet e fundit, në disa qarqe treguesi shfaq diversitet të lartë. Teksa në qytetin e Dibrës dhe Korçës, forca e punës është drejt shterimit, në Qarkun e Vlorës ...

Greqi, numri i të papunëve bie nën 20%

Alsat - 13.09.2018

Autoriteti Helenik i Statistikave (ELSTAT) publikoi sot shifrat në lidhje me punësimin në Greqi për tremujorin e dytë të vitit 2018. Gjatë tremujorit të dytë të vitit 2018 numri i të punësuarve ...

Rritet punësimi në Bashkimin Evropian dhe në Eurozonë

Telegrafi - 13.09.2018

Numri i të punësuarve në Bashkimin Evropian dhe në Eurozonë në tremujorin e dytë të 2018 u rrit për 0.4 për qind krahasuar me tremujorin paraprak. Sipas Eurostat, përcjell Telegrafi, punësimi në ...

Kriza e konsumit, ngadalësohet konsumi ushqimeve, ecuri e mirë e karburanteve

Medial - 13.09.2018

Në tremujorin e dytë te 2018, indeksi i volumit të shitjeve në tregtinë me pakicë u rrit me 2,4 %, por kjo rritje erdhi më së shumti nga konsumi i karburanteve, teksa shihet se konsumi i ushqimeve ka ...

Rritet numri i turisteve në vend, dyfishohen shitjet dhe punësimi në sektorin e hotelerisë

Java News - 14.09.2018

Rritja e numrit të turisteve që po vizitojnë vendin tonë e ka ndikuar pozitivisht aktivitetin e hotelerisë. Sipas të dhënave të INSTAT në tremujorin e dytë 2018, indeksi i shitjeve neto në sektorin e ...

Dibranët dhe korçarët më ‘punëtorët’, tiranasit dhe vlonjatët më ‘dembelët’

Botasot - 13.09.2018

Teksa papunësia i është kthyer rënies vitet e fundit, në disa qarqe treguesi shfaq diversitet të lartë. Teksa në qytetin e Dibrës dhe Korçës, forca e punës është drejt shterimit, në Qarkun e Vlorës ...

Greqi, numri i të papunëve bie nën 20%

Telegrafi - 13.09.2018

Autoriteti Helenik i Statistikave (ELSTAT) publikoi shifrat në lidhje me punësimin në Greqi për tremujorin e dytë të vitit 2018. Gjatë tremujorit të dytë të vitit 2018 numri i të punësuarve arriti në ...

Korçarët dhe dibranët më “punëtorët” sipas INSTAT, ja kush janë më “dembelët”

SOT - 13.09.2018

Teksa papunësia i është kthyer rënies vitet e fundit, në disa qarqe treguesi shfaq diversitet të lartë. Teksa në qytetin e Dibrës dhe Korçës, forca e punës është drejt shterimit, në Qarkun e Vlorës ...

Greqi, numri i të papunëve bie nën 20%

Botasot - 13.09.2018

Autoriteti Helenik i Statistikave (ELSTAT) publikoi sot shifrat në lidhje me punësimin në Greqi për tremujorin e dytë të vitit 2018. Gjatë tremujorit të dytë të vitit 2018 numri i të punësuarve ...

Dibranët dhe korçarët më ‘punëtorët’, tiranasit dhe vlonjatët më ‘dembelët’

Medial - 13.09.2018

Teksa papunësia i është kthyer rënies vitet e fundit, në disa qarqe treguesi shfaq diversitet të lartë. Teksa në qytetin e Dibrës dhe Korçës, forca e punës është drejt shterimit, në Qarkun e Vlorës ...

Greqi, numri i të papunëve bie nën 20%

Tetova Sot - 13.09.2018

Autoriteti Helenik i Statistikave (ELSTAT) publikoi shifrat në lidhje me punësimin në Greqi për tremujorin e dytë të vitit 2018. Gjatë tremujorit të dytë të vitit 2018 numri i të punësuarve arriti në ...

Dibranët dhe korçarët më ‘punëtorët’, tiranasit dhe vlonjatët më ‘dembelët’

Koha.net - 13.09.2018

Teksa në qytetin e Dibrës dhe Korçës, forca e punës është drejt shterimit, në Qarkun e Vlorës papunësia është gati sa dyfishi i mesatares kombëtare dhe Tirana e ka papunësinë 4.2 pikë përqindje më të ...

Greqi, numri i të papunëve bie nën 20%

Zeri - 13.09.2018

Autoriteti Helenik i Statistikave (ELSTAT) publikoi sot shifrat në lidhje me punësimin në Greqi për tremujorin e dytë të vitit 2018. Gjatë tremujorit të dytë të vitit 2018 numri i të punësuarve ...

Greqi, numri i të papunëve bie nën 20%

Ina - 14.09.2018

Autoriteti Helenik i Statistikave (ELSTAT) publikoi sot shifrat në lidhje me punësimin në Greqi për tremujorin e dytë të vitit 2018. Gjatë tremujorit të dytë të vitit 2018 numri i të punësuarve ...