TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rajon

Preshevarja që u nderua nga presidenti amerikan Trump (VIDEO)

Ina - 19.03.2018

Redaktorja e RTK-së, Ramize Murtezi-Shala nderohet nga presidenti amerikan për punën në mbrojtjen e të drejtave të njeriut. Eshte ky një lajm i mirë për gjith stafin e RTK-së, por edhe për qytetarët ...

Preshevarja që u nderua nga presidenti amerikan Trump (VIDEO)

Lajm
2 artikuj të ndërlidhur »

Turbulencat politike në Slloveni dhe roli i Kroacisë

DW - 19.03.2018

Largimi i papritur i kryeministrit të Sllovenisë nuk do të ketë kurrfarë ndikimi në raportet slloveno-kroate. Dorëheqja e Miro Cerar ka shkaktuar ndryshime të mëdha në Slloveni.

Turbulencat politike në Slloveni dhe roli i Kroacisë

Ina
2 artikuj të ndërlidhur »

Rritja e nivelit të Bunës, probleme dhe në Mal të Zi

ABC News - 18.03.2018

Rritja e nivelit të lumit Buna ka shkaktuar probleme dhe në Mal të Zi. Disa fshatra në Ulqin kanë pësuar përmbytje dhe banorët mund të qarkullojnë vetëm me varka.

Ndryshimet klimatike dhe bujqësia

VOA - 18.03.2018

Ndryshimet klimatike po krijojnë gjithnjë e më shumë probleme në Qarkun e Gjirokastrës sidomos në sektorin bujqësor. Specialistët e bujqësisë pohojnë se duhen ndërhyrje në zonat e rrezikuara për të ...