TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rajon

Reagon presidenti serb Vuçiç

ABC News - parë: 11 orë

Gjatë një interviste për mediat serbe, presidenti Aleksandër Vucic deklaroi se Prishtina ka në dispozicion paratë dhe mbështetjen e fortë të perëndimit.

Nxënësit shqiptarë në shkollën ”Mahmut Lekiq” në Tuz bojkotojnë mësimin

Ina - 21.09.2017

Këshilli i prindërve i IPSHF “Mahmut Lekiq” në Tuz shpallë bojkot të mësimit nga dita e hënë deri në realizimin e plotë të kerkesave të veta, këshut thuhet në një njoftim të Këshillit të prindërve të ...

Vatra kërkon ndryshimin e ligjit për shtetësi për shqiptarët e Luginës

Ina - 21.09.2017

Lëvizja Qytetare “Vatra” ka proceduar kërkesë për ndryshimin e ligjit për shtetësi tek Ministria e Punëve tè Brendshme. Zèdhènèsi kësaj Lëvizjeje, Fikri Mehmeti ka bërë me dije se gjatè takimit me ...

Si do të jetë vota e shqiptarëve për ligjin ku Komunës së Ulqinit i heqet edhe një ingerencë?

Ina - 21.09.2017

Propozim ligji për Planifikimin Hapësinor dhe Ndërtimin e Objekteve planifikohet që para deputeteve të Kuvendit të Malit të Zi të jetë më 26 shtator të këtij viti.