TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fakultetet

Reklama më e popullarizuar e festave të fund vitit

Fakultetet - parë: 23 orë

Reklama e Krishtlindjeve e Aldit, duke shfaqur karnavalin e karnavalit Kevin në darkën festive, është quajtur më e popullarizuar në rrjetet sociale për vitin 2017.

Pse është e rëndësishme që fëmijët të kalojnë kohë para ekranit

Fakultetet - 17.01.2018

Një seri informacionesh lindin se koha e kaluar para ekraneve dëmton fëmijët. Ndikon në zhvillimin e trurit dhe madje është i lidhur me varësinë dopamine.

"Point Nimo" - varrezë për anijet hapësinore

Fakultetet - 16.01.2018

Pika Nimo është një vend shumë larg nga kontinenti nga çdo pikë në Tokë. Ajo është e vendosur në gjysmë të rrugës ndërmjet pikes më jugore të Amerikës së Jugut dhe Zelandës së Re.