TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DW

Loja e Erdoganit me zjarrin

DW - parë: 11 orë

Presidenti i Turqisë Erdogan po ia sharron vet këmbët karriges së vet. Turqia varet onomikisht nga Gjermania. Tani edhe Berlini paralajmëron masa kundër Turqisë.

24 artikuj të ndërlidhur »

Koment: Teatri absurd i Brexitit

DW - parë: 19 orë

Ndërsa BE-ja ka prej kohësh një përfytyrim për Brexitin, pala britanike nuk ka asnjë. Mos vallë në fund nuk do të ketë Brexit? Ja ku janë përballë njëri-tjetrit negociatorët e Brexitit: në të majtë, ...

11 artikuj të ndërlidhur »

BE - "Masa nukleare" ndaj Polonisë

DW - parë: 19 orë

Komisioni Evropian i kërkon Polonisë në formë ultimative që ta ndalë reformën e gjyqësorit duke kërcënuar me heqjen e së drejtës së votës si vend anëtar.

17 artikuj të ndërlidhur »

Turqi - Shtohen sërish turistët

DW - parë: 19 orë

Megjithë krizat numri i turistëve në Turqi po shënon sërish ngritje. Por shifrat janë ende nën ato të viteve rekord. Përpjekje grusht shteti, kërcënime terroriste, dhe vazhdimisht përleshje verbale ...

21 artikuj të ndërlidhur »

Koment: Jo viktimat e fundit në Turqi

DW - 19.07.2017

Veprimtarin gjerman të të drejtave të njeriut, Peter Steudtner, e arrestuan në Turqi. Zemërimi për këtë është po kaq i madh, sa pa dobi. Në Bosfor tani për tani nuk do të ndryshojë gjë, mendon Daniel ...

3 artikuj të ndërlidhur »

Irritime prej shpalljes së "Rusisë së vogël" në Ukrainë

DW - 19.07.2017

Separatistët prorusë në Donjeck kanë pretendime për të gjithë Ukrainën, së cilës duan t'ia ndërrojnë emrin në "Rusi të vogël". A ndodhet para shkatërrimit procesi i paqes i Minskut? Shqetësim në ...

21 artikuj të ndërlidhur »